Μέμος Μπεγνής: Τα «χώνει» σε Λοτσάρη και «DWTS»

16:36 4/7/2011 - Πηγή: 24wro
Για την απόρριψη της πρότασης που δέχθηκε να συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars», τη... διαμάχη του με τη Νίνα Λοτσάρη, αλλά και για τον λόγο για τον οποίο δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες που αφορούν στην προσωπική του ζωή μίλησε στο ένθετο της εφημερίδας «Έθνος», «Radar!», ο Μέμος Μπεγνής.

O γνωστός ηθοποιός δέχθηκε πρόταση και τη φετινή, αλλά και την περσινή χρονιά, να συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars», όμως εκείνος την απέρριψε. Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο:

«Από θέση και άποψη. Θα αρνηθώ και τρίτη φορά, αν με προσεγγίσουν
και πάλι. Δεν με εκφράζουν αυτά τα shows και δεν μου πηγαίνει διόλου η αισθητική τους. Προωθούν ένα lifestyle που δεν δένει καθόλου με τα όσα βιώνουμε. Δεν μπορεί ο άλλος να μη έχει να φάει και να τον φλομώνεις στην ψεύτικη παγιέτα και το φτερό!».

Η διαμάχη του με την επίσης ηθοποιό Νίνα Λοτσάρη έχει γίνει γνωστή εδώ και λίγους μήνες:

«Εγώ δεν βγήκα να ξεκατινιαστώ σαν τη Λοτσάρη. Όταν ρωτήθηκα, είπα απλώς ότι δεν θα ήθελα να δουλέψω με την ίδια και τον σύζυγό της, επιχειρηματία της δουλειάς, ξανά. Δεν ήταν ευτυχής συνεργασία. Το αντίθετο. Και είπα μόνον ότι δεν θα επιθυμούσα να ξαναβρεθώ σε δουλειά με εκείνη, η οποία έκανε δηλώσεις που απαξιώ να σχολιάσω! Προχωρώ μπροστά και δεν κοιτάζω πίσω. Ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό με τον Πάνο Αμαραντίδη, κάτι που θα έχει πολύ τραγούδι, με καλό χιούμορ. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι στο οποίο να περνά καλά ο κόσμος. Το σχεδιάζουμε, το οργανώνουμε και ψάχνουμε τον κατάλληλο μουσικό χώρο για αυτό το καινούργιο στοίχημα» δήλωσε ο 36χρονος ηθοποιός.

Όσο για τον λόγο που δεν μαθαίνονται πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ο Μέμος είπε:

«Απέχω από θέση κι από άποψη από αυτό. Τον κόσμο πρέπει να τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μας και όχι η προσωπική μας ζωή. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι κάνω επαγγελματικά, αλλά δεν ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή. Δεν κάλεσα ποτέ φωτογράφους και κάμερες, δεν “πούλησα” καμία σχέση μου, γιατί δεν μου αρέσει όλο αυτό το “σκηνικό” που έχει στηθεί με αυτούς που για να υπάρξουν στον χώρο “ξεπουλάνε” σχέσεις, γάμους, παιδιά. Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια, κι είναι τραγικό όλο αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα