Με... βάρκα θα αποχαιρετήσουν το 2011 στον Άγιο Νικόλαο

07:17 30/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ο παλιός χρόνος θα μας αποχαιρετήσει μέσα από μία βάρκα από τη γραφική λίμνη του...
Αγίου Νικολάου Λασιθίου, ευχόμενος Αγάπη, Ειρήνη και Υγεία, παίρνοντας μαζί του όλο το βάρος της περασμένης χρονιάς,σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αγίου Νικολάου για τις εκδηλώσεις που οργανώνει.

O παλιός ο χρόνος θα αναχωρήσει από την κεντρική πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου με τη συνοδεία της δημοτικής φιλαρμονικής και θα κατέβει στη λίμνη, απ' όπου θα αναχωρήσει με την βάρκα των προσκόπων.

Με
τον ερχομό του Αϊ- Βασίλη, επίσης με τη βάρκα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης θα υποδεχτούν το 2012 στη μικρή προβλήτα του Λιμανιού και θα κατευθυνθούν προς τη Ρούσου Κουνδούρου. Η φιλαρμονική του δήμου καθώς και οι πολίτες, με κάλαντα και άλλους χαρούμενους σκοπούς θα συνοδεύσουν τον Αϊ- Βασίλη με το γαϊδουράκι του, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στην κεντρική πλατεία, τα παιδιά θα φωτογραφηθούν με τον Αϊ- Βασίλη και θα διασκεδάσουν με την παρουσία ξυλοπόδαρων και διασκεδαστών, θα συμμετέχουν σε δημιουργικά παιχνίδια και θα παρακολουθήσουν θεατρικά δρώμενα από τους προσκόπους και οδηγούς, τραγουδώντας και χορεύοντας.

Τις εκδηλώσεις, πλαισιώνουν οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί και οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και όσοι πάρουν μέρος σ’ αυτές, θ΄απολαύσουν παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες γεύσεις από ένα γιορτινό μπουφέ, με τη συνοδεία μουσικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα