Με ποιον θέλει να συνεργαστεί η Έλενα;

21:51 6/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο έρωτας, ο γάμος, η δημιουργία οικογένειας, αλλά και η επιθυμία... της να συνεργαστεί με τον Χρήστο Φερεντίνο ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε στο ένθετο «Real Life» της εφημερίδας «Real News» η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η 31χρονη παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Αλιόσα Γκρίσιν, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.
Θα ήθελε στο μέλλον να αποκτήσει τη δική της οικογένεια; «Δεν αγχώνομαι. Θέλω να κάνω οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά μάλλον δεν έχει χτυπήσει το βιολογικό μου ρολόι». Πάρα το γεγονός πως η ίδια είναι παιδί χωρισμένων γονιών, η ιδέα να μείνει για πάντα μαζί με έναν άνθρωπο δεν την τρομάζει: «Οι γονείς μου παντρεύτηκαν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Το ότι δεν θέλησαν να συνεχίσουν τον γάμο τους δεν πάει να πει ότι δεν μείναμε οικογένεια. Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας και είμαι αθεράπευτα ρομαντική. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει το “για πάντα μαζί”. Αν πάρεις την απόφαση να παντρευτείς, δεν σκέφτεσαι το πότε θα χωρίσεις» είπε.

Η παρουσία της στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά» σχολιάστηκε έντονα: «Κάθε αλλαγή θέλει και μια προσαρμογή. Ο ντόρος που δημιουργήθηκε δεν βοήθησε. Πιέστηκα και στενοχωρήθηκα και τελικά αυτό που με βοήθησε ήταν ο χρόνος και κάποιες κουβέντες που έκανα με τους συνεργάτες μου». Αν και έχει έξι χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας, δεν νιώθει ακόμα έτοιμη παρουσιάστρια: «Αισθάνομαι ακόμα πολύ νέα στον χώρο και συνεχώς μαθαίνω καινούργια πράγματα. Αν φτάσει κάποιος στο σημείο να νομίσει πως τα ξέρει όλα, παύει να εξελίσσεται» τόνισε.

Έχει σκεφτεί τον εαυτό της ποτέ εκτός τηλεόρασης; «Φυσικά! Όλοι είμαστε αναλώσιμοι. Όποιος δεν το έχει σκεφτεί ή είναι αφελής, ή έχει έπαρση ή έχει τρελό μέσο» δήλωσε. Η σέξι εμφάνιση που έχει η ίδια είναι ένα μέσο για να παραμείνει στα τηλεοπτικά πλατό; «Δεν αρκεί ένα πράγμα μόνο. Θέλει πολλή δουλειά, τύχη και ανθρώπους να πιστέψουν σε σένα και να σου δώσουν ευκαιρίες» είπε, αλλά συμπλήρωσε πως δεν νιώθει sex symbol: «Νιώθω το κορίτσι της διπλανής πόρτας».

Ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές του ΑΝΤ1 και του MEGA, ποια προτιμά; «Από πέρυσι μου άρεσαν πολύ ως δίδυμο η Φαίη και ο Γιώργος και έχουν φτιάξει μια δεμένη ομάδα που κολλάς και τους βλέπεις. Όσο για τον Χρήστο Φερεντίνο, μου αρέσει πολύ ως παρουσιαστής. Έχει μεγάλη εμπειρία, έξυπνο χιούμορ και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ κάποια στιγμή μαζί του» υποστήριξε.


Keywords
Τυχαία Θέματα