Με πιστολέρο στην 3άδα!

21:48 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ατρόμητος συνεχίζει να εντυπωσιάζει...
ο Μήτρογλου συνεχίζει να σκοράρει (1-0 την Δόξα)! Ο συνδυασμός... έστειλε τους Περιστεριώτες στην 3η θέση της βαθμολογίας!
Στα τρία το ένα δώρο για τον Κώστα Μήτρογλου που οδηγεί εκ' του ασφαλούς τον Ατρόμητο στην Ευρώπη. Ο... πιστολέρο ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει η σημερινή αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στην Δόξα και τους Περιστεριώτες. Έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, πέτυχε το νικητήριο γκολ και έφτασε τα 13 τέρματα. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη ανέβηκε μόνη
της στην 3η θέση και μπορεί να μην έπιασε την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, αλλά αυτό που έχει σημασία στο πρωτάθλημα είναι να μπαίνουν οι βαθμοί στο... σακούλι.
Ένα... σακούλι που είναι ήδη γεμάτο και αν οι Περιστεριώτες συνεχίζουν να το γεμίζουν και άλλο, θα τους δώσει σίγουρα το εισιτήριο για τα πλέι οφ και το Γιουρόπα Λιγκ.
Από την άλλη η Δόξα σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς απέδειξε αυτό που λέμε από την αρχή. Το ότι δηλαδή δεν έχει έδρα. Το αχανές Καυτανζόγλειο είναι το γήπεδο που κρατάει στην τελευταία θέση τους Δραμινούς, που πλέον μόνο με θαύμα θα καταφέρουν να σωθούν, καθώς η διαφορά τους από την ζώνη σωτηρίας παρέμεινε στους 9 βαθμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα