Με 1.000 λίρες Αγγλίας το δευτερόλεπτο αμειβόταν η Pamela

11:44 9/1/2013 - Πηγή: 24wro
Μπορεί η Pamela Anderson να έφυγε νωρίς από το Dancing On Ice αλλά δεν «χρυσά» πληρώθηκε για τη συμμετοχή της στο σόου...

Οι ιθύνοντες θεωρούσαν φαβορί την Pamela Anderson και
πίστευαν ότι θα διεκδικούσε την πρωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην ναυαγοσώστρια του Baywatch πληρωνόταν «χρυσά» για τη συμμετοχή της στο σόου αφού αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε 1.000 λίρες Αγγλίας για κάθε δευτερόλεπτο που έκανε πατινάζ. Συνολικά, σύμφωνα πάντα με τους υπευθύνους του χορευτικού σόου, το συμβόλαιό της έφτανε τις 150.000 λίρες Αγγλίας.

Εκπρόσωπος του σόου είπε ότι δεν θέλει να μιλήσει ξεχωριστά για τις αμοιβές των διαγωνιζόμενων αλλά ξεκαθαρίζει ότι όλοι παίρνουν ολόκληρη την αμοιβή τους ανεξάρτητα από το πότε θα αποχωρίσουν από το Dancing.

Η Pamela είχε κάθε λόγο να γιορτάσει την «ελευθερία» της από τις εντατικές πρόβες του Dancing On Ice μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φακός την εντόπισε σε κακά χάλια. Με θολά μάτια και μην μπορώντας να σταθεί στα πόδια της η ξανθιά σεξοβόμβα μάλλον ήπιε λίγο παραπάνω. Μάλιστα χρειάστηκε να είναι συνεχώς κάποιος μαζί της για να μπορέσει να μετακινηθεί με ασφάλεια.

Όσον αφορά στην αποχώρησή της από το σόου, η Pamela Anderson είχε μία ατυχή στιγμή αφού το στήθος της βγήκε από το φόρεμα με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει το βήμα της κάτι που της στοίχισε την πρόωρη αποχώρησή της από το σόου.

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα