Μας τα χαλάει ο καιρός...

03:00 31/5/2011 - Πηγή: 24wro

Οι μπόρες του Μαϊου θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα. Πιο αναλυτικά...




Για σήμερα, Τρίτη, στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την ορεινή Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και στα κεντρικά ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νοτιά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν
τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.


Keywords
Τυχαία Θέματα