ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ψάχνουμε για τους καλύτερους

20:05 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στον Ολυμπιακό υπογράμμιζαν την Πέμπτη πως η ομάδα συνεχίζει να κοιτάζει ... πολλές περιπτώσεις παικτών, ψάχνοντας φυσικά για τις καλύτερες δυνατές επιλογές.



Στην ομάδα μας ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τα μεταγραφικά θέματα. Όπως έλεγαν την Τετάρτη άνθρωποι του Θρύλου «βρίσκομαστε στην διαδικασία της περισυλλογής στοιχείων για παίκτες, αναζητώντας τις καλύτερες επιλογές». Επίσης ανέφεραν πως «κοιτάμε πολλές περιπτώσεις. Είναι παίκτες που είτε μας έχουν προταθεί, είτε αποτελούν προτάσεις
των κυρίων Βαλβέρδε και Μαθία.

Όλα αυτά τα ονόματα θα συγκεντρωθούν, θα γίνει μία προσεκτική επιλογή και θα υπάρξει μία τελική πρόταση προς την διοίκηση της ομάδας. Ακολούθως θα ληφθούν οι απαιτούμενες αποφάσεις».

* Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει δοκιμές στην Δράμα και  συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της σχολής ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Φιλίππου Δράμας (4ο  χλμ  Δράμας - Μακροχωρίου) το διάστημα 13-14/5/2011, για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 1996 έως το 2000. Οι δοκιμές θα διεξαχθούν από τους Γιώργο Αμανατίδη και Φώτη Παπαπαναγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα