ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΠΑΝΟΥΛΗ: Ο Σπανούλης δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό

20:40 29/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η δήλωση ανήκει στον ίδιο το μάνατζερ του «V-Span»…
Μίρζα Ραζνάτοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα του Ολυμπιακού.


Η παραπάνω  βέβαια δήλωση έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις χθεσινές (ημέρα Τρίτη) δηλώσεις του Σέρβου μάνατζερ, ο οποίος είχε αναφέρει πως με την κατάσταση που αναμένεται να επικρατήσει στα διοικητικά της ομάδας μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση Αγγελόπουλων από το «τιμόνι» της ΚΑΕ,
ο πελάτης του δεν μπορεί να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

«Ο Βασίλης δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και δεν ψάχνει να βρει νέα ομάδα», τα όσα ανέφερε στο ξεκίνημα των νέων του δηλώσεων ο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εν συνεχεία τοποθετήθηκε και στις φήμες που θέλουν την πλευρά του Ολυμπιακού να έχει ζητήσει είτε τη μείωση στις αποδοχές του παίκτη, είτε τη μη καταβολή ένα μέρος των οφειλών της προς αυτόν: «Όχι δεν έχει υπάρξει κάποιο τέτοιο θέμα, δεν έχουμε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν έχουμε προλάβει να συζητήσουμε με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Απλώς περιμένουμε να συναντηθούμε τη διοίκηση. Λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει», τα όσα είπε ο έμπειρος μάνατζερ.

Μένει πλέον να δούμε μέσα στο προσεχές διάστημα, ποιες από τις δύο τοποθετήσεις Ραζνάτοβιτς, είναι αυτή που τελικά θα επαληθευτεί.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα