Μάχη σε δύο μέτωπα δίνει ο Παναθηναϊκός

07:46 16/5/2012 - Πηγή: 24wro
Σε δύο μέτωπα κινείται ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να βάλει γερές βάσεις για το...
μέλλον του. Από τη μία είναι το αγωνιστικό και από την άλλη το διοικητικό.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπαθεί να εξασφαλίσει την πρωτιά στα play
offs, έτσι ώστε να μετάσχει στο Champions League της νέας περιόδου και εκτός των άλλων να πάρει και μια οικονομική ανάσα.

Το ίδιο σημαντικό είναι και το διοικητικό μέτωπο, καθώς στον Παναθηναϊκό επιχειρούν να δώσουν χειροπιαστές οικονομικές λύσεις. Με τα... μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο Γιάννης Αλαφούζος και η νέα διοίκηση, έτσι ώστε να μην χάσουν χρόνο και να μπουν οι βάσεις για το μέλλον.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξης των 4,2 εκατ. ευρώ, από τις δεσμεύσεις που έχει πάρει και αναμένεται η τακτοποίηση κάποιων φοροτεχνικών προβλημάτων για να μπουν τα χρήματα στα ταμεία.

Ωστόσο, αυτά τα λεφτά δεν φτάνουν για να ξεπεραστεί ο... βραχνάς της UEFA και της αδειοδότησης από την ΕΠΟ. Γι' αυτό το λόγο, γίνεται προσπάθεια εκταμίευσης δανείου ύψους 5 εκατ. ευρώ από την ΠΑΕ, με εγγυητή τον Αλαφούζο.

Οι «πράσινοι» έχουν απευθυνθεί στην Εθνική Τράπεζα και την Eurobank και οι μέχρι στιγμής επαφές είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Βλέποντας οι τράπεζες ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, αλλά και διαθέσιμα χρήματα, είναι θετικές και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ανάψει το «πράσινο φως».

Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Παναθηναϊκός θα καλύψει τα χρέη που επείγουν και θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση, βάζοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα