Μαχαίρωσε θαμώνα καφενείου, αλλά τον άφησαν ελεύθερο!

11:32 14/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ερωτηματικά προκαλεί η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφήσουν ελεύθερο ένα γνωστό «νταή» της Κομοτηνής, που ...τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 45χρονο μέσα σε καφενείο μετά από λογομαχία που είχαν για προσωπικές διαφορές!
Ο δράστης, ένας 35χρονος ομογενής, τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά τον 45χρονο που μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Αμέσως μετά, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και διαπιστώθηκε
ότι έχει πλούσιο παρελθόν με καυγάδες και χρήση βίας, ακόμη και με… τσεκούρια! Παρ’ όλα αυτά, αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή της εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
Αιματηρή κατάληξη είχε ο καυγάς για ασήμαντη αιτία μεταξύ δυο Ρουμάνων στην αυλή της κατοικίας του ενός στον Δρυμό της Βόνιτσας. Ξαφνικά, ο 22χρονος έβγαλε μαχαίρι και επιτέθηκε στον 45χρονο ομοεθνή του τραυματίζοντάς τον στην θωρακική χώρα! Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο 22χρονος συνελήφθη από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βόνιτσας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα