«Λουκέτο» η ΕΠΟ στο ποδόσφαιρο

11:47 3/6/2011 - Πηγή: 24wro
Αναστολή κάθε λειτουργίας της Ομοσπονδίας θα ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος...Ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται να ζητήσει από το σώμα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η οποία διεξάγεται από το πρωί (10:00) στα γραφεία της ΕΠΟ, την αναστολή λειτουργίας της. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ενημέρωσε σχετικά από χθες την Κυβέρνηση, τα μέλη της οποίας φέρονται να του έδωσαν τις…
ευλογίες τους. Το αίτημα του προέδρου της ΕΠΟ θα τεθεί προς ψήφιση κατά τη διάρκεια της μέρας και εφόσον υπάρξει πλειοψηφία, τότε στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μπει λουκέτο.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα επικαλεστεί, ως λόγους για την αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ, τις απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα, καθώς επίσης και τις αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή και του ΟΦΗ σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, αντίστοιχα.

Το διάστημα αναστολής το οποίο θα προτείνει ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αφού θα ήθελε ν΄ ακούσει, όπως διέρρευσε νωρίς το πρωί, τις προτάσεις όλων των μελών.

Εφόσον επικυρωθεί η αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ, τότε τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο «παγώνουν» μέχρι νεοτέρας.

Το Onsports βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και θα σας ενημερώσει πρώτο για οποιαδήποτε εξέλιξη.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα