Λήστεψαν τον Γιαννέτο

18:07 26/1/2012 - Πηγή: 24wro
Θύμα κλοπής έπεσε ο make-up artist των... επωνύμων Δημήτρης Γιαννέτος, λίγη ώρα μετά το «happy birthday» που ευχήθηκε στη φίλη και συνεργάτιδά του, Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τρίτη βράδυ και ο Δημήτρης ήταν καλεσμένος στο πάρτι που έκανε για φίλους η Κατερίνα Παπουτσάκη στο μαγαζί που διαθέτει στην περιοχή του Ψυρρή. Ο make-up artist
και hair stylist είχε πάρα πολύ καλή διάθεση, σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε η βραδιά να είχε άσχημο τέλος.

Κάποια στιγμή, καθώς έχει και πρωινό ξύπνημα, ο Δημήτρης έφυγε από το μαγαζί κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του, ένα Mercedes A Class. Όταν όμως έφτασε σε αυτό, έμεινε άφωνος και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε! Το αμάξι του ήταν παραβιασμένο και οι άγνωστοι είχαν αφαιρέσει από αυτό και τον «θησαυρό» του, ένα βαλιτσάκι που περιείχε όλα τα εργαλεία της δουλειάς του, που είναι πολύ σημαντικά για εκείνον.

Ο Γιαννέτος στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα, γιατί ανάμεσα στα πολύτιμα εργαλεία του ήταν και κάποια που έχει αγοράσει από ταξίδια του στο εξωτερικό και δεν είναι εύκολο να τα βρει στην Ελλάδα.

Τραγική ειρωνεία της τύχης είναι ότι ο make-up artist και hair stylist είχε αλλάξει αυτοκίνητο τελευταία, αφού με το Smartaki που είχε παλιότερα είχε τρακάρει αρκετές φορές και την τελευταία είχε σωθεί από θαύμα. Ο ίδιος πάντως, όσο κι αν στενοχωρήθηκε, δεν τα βάφει μαύρα, με τη σκέψη και μόνο ότι τα υλικά αγαθά αποκτούνται ξανά.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά του, τον Δημήτρη Γιαννέτο επέλεξε η L'Oreal Paris για τη θέση του επίσημου make-up artist & hair stylist στην Ελλάδα. Τα τελευταία εννέα χρόνια ο make-up artist κατέχει μια υψηλή θέση στον χώρο της ομορφιάς. Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που επιμελείται από τον χώρο της μόδας και της showbiz είναι η Φαίη Σκορδά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κατερίνα Παπουτσάκη κ.ά..
Keywords
Τυχαία Θέματα