Λέτσος ο κρυφός αδελφός της Τζένιφερ Άνιστον

12:07 3/4/2012 - Πηγή: 24wro
Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό η Τζένιφερ Άνιστον έχει δύο ακόμη αδελφούς, ετεροθαλείς...
Έναν από την πλευρά της μητέρας της, Νάνσι (Nancy), τον Τζον Μάλικ (John Malick) και έναν από την πλευρά του πατέρα της, Νικ (Nick), τον Άλεξ Τζον Άνιστον (Alex John Aniston). Με αυτόν θα ασχοληθούμε σήμερα καθώς μας προέκυψε… λέτσος!

Η Τζένιφερ Άνιστον με τον πατέρα της, Νικ, τον οποίο, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, υπεραγαπά.
Ο 22χρονος νεαρός, καρπός του έρωτα του κυρίου Άνιστον με την ηθοποιό
Σέρι Ρούνεϊ (Sherry Rooney), ζει στην Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια και φαίνεται ότι δεν θέλει να μιλά για τη διάσημη 43χρονη αδελφή του.

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους γείτονές του.

Έτσι, το αυστραλέζικο περιοδικό "New Idea" τους προσέγγισε και εκείνοι φάνηκαν περισσότερο από πρόθυμοι να μοιραστούν τα όσα γνώριζαν.

"Είχε ένα φορτηγάκι και στο πίσω μέρος κρατούσε πάντα ένα στρώμα όπου προφανώς κοιμόταν, κυκλοφορούσε επί μέρες με το ίδιο παντελόνι που είχε 20 μπαλώματα επάνω του και άλλαζε τα τρία –όλα κι όλα- πουκάμισά του", μεταφέρουν οι γείτονες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να φανταστούν την ταυτότητα του νέου και κάτι ψυλλιάστηκαν όταν είδαν μια δυο φορές τον Νικ Άνιστον που τον επισκέφτηκε.

Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι ο Άλεξ, που προτιμά να τον φωνάζουν Έι Τζέι (AJ) μοιράζεται την ανέμελη χίπικη ζωή του ανάμεσα στην ηλιόλουστη Σάντα Κρουζ και την παγωμένη βόρεια Αλάσκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα