Κύπελλο Βραζιλίας: Δυνατή έδρα το «Σαν Ζανουάριο»

13:20 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Μεγάλη εβδομάδα στη Λατινική Αμερική αυτή που διανύουμε αφού περιλαμβάνει ημιτελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες... αλλά και ένα τελικό που θυμίζει παλιές καλές εποχές. Βάσκο Ντα Γκάμα και Κοριτίμπα αφήνουν για λίγο το πρωτάθλημα «Μπραζιλεϊράο» και ρίχνονται στην «μάχη» του Κυπέλλου. Ο πρώτος τελικός στο πιάτο σας…

Ο τελικός του Βραζιλιάνικου Κυπέλλου είναι διπλός. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισόπαλων σκορ οι δύο ομάδες οδηγούνται κατευθείαν στα πέναλτι.
Στο «Σαν Ζανουάριο» του Ρίο ντε Τζανέιρο
το πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων.


Βάσκο ντα Γκάμα: Η έδρα της Βάσκο είναι και το μεγάλο της όπλο αφού εκεί έχει ηττηθεί μόλις μια φορά μέσα στον τελευταίο χρόνο δείχνοντας πως έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο που δεν αφήνει κανένα αντίπαλο να σηκώσει κεφάλι στο . Το τελευταίο διάστημα κάνει «νερά» και εκεί όμως αφού αδυνατεί να κερδίσει αλλά τουλάχιστον παίρνει ισοπαλίες. Αυτό έκανε και με τις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της για το Κύπελλο κόντρα σε Ατλέτικο Παραναένσε (2-2) και Αβαΐ (1-1).

Στο πρωτάθλημα κατάφερε και πήρε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα ματς νικώντας με 3-0 την Αμέρικα Μινέιρο αν και ο Γκόμες επέλεξε για ακόμα μια φορά να αγωνιστεί με τα δεύτερα. Για σήμερα η Βάσκο είναι πλήρης και ο τεχνικός της ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στα πρώτα λεπτά και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα.




Κοριτίμπα: Ανέβηκε φέτος στα «μεγάλα σαλόνια» του Καμπεονάτο Μπραζιλεϊράο και θέλει να «ριζώσει» εκεί. Τώρα έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα φτάνοντας στο τελικό του Κυπέλλου και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον σύλλογο από το Παρανά να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του. Προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα του Παραναένσε και Κύπελλο αφού ήταν αήττητη για 24 συνεχή ματς σημειώνοντας σε αυτά μόνο… νίκες!


Στο πρωτάθλημα των «μεγάλων» όμως δεν κατάφερε να μπει το ίδιο δυναμικά αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές είχε μόνο ήττες. Τελευταία από αυτές η ήττα από την Κορίνθιανς με 2-1 σε μια αναμέτρηση που ο Ολιβέιρα χρησιμοποίησε αναπληρωματικούς. Μοναδικός απόντας για τους φιλοξενούμενους ο τραυματίας Μάρκος Αουρέλιο που παίζει στην επίθεση.





Tips


*Πέντε είναι οι μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Σαν Τζανουάριο» την τελευταία 10ετια με το ρεκόρ να είναι απολύτως ισορροπημένο (2-1-2).


* Πολύ καλό κλίμα στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων που θα έχουνν και την στήριξη του κόσμου τους. Παραπάνω από 20 χιλιάδες θα βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.


*Όποια από τις δύο «μονομάχους» καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο θα το κάνει για παρθενική φορά.


Η πρόταση: Η έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα είναι κάτι παραπάνω από ισχυρή και εκεί θα στηρίξουμε το ποντάρισμα μας. Η 10bet μας προσφέρει τον άσο στο 1.84 που κρίνεται ικανοποιητικό και αξίζει το ρίσκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα