Κυνηγάει την… έκπληξη στον πάγκο ο Μαρινάκης!

08:26 26/5/2012 - Πηγή: 24wro
Μπορεί οι Έκτορ Ραούλ Κούπερ και οι Τροντ Σόλιντ να είναι τα φαβορί για την ανάληψη...
της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, ωστόσο ο πρόεδρος των νταμπλούχων, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στο… κυνήγι της έκπληξης για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», το ραντεβού με τον μάνατζερ του Έκτορ Κούπερ, Αλεχάντρο Καμάνιο, μετατέθηκε για την ερχόμενη
εβδομάδα, κάτι το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα πως η διοίκηση των Πειραιωτών θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το χρονικό διάστημα για να «τσεκάρει» ορισμένες περιπτώσεις προπονητών.

Πέρα από τους… γνωστούς, Κούπερ και Σόλιντ, υπάρχει στα υπόψη του Ολυμπιακού οι Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν αλλά και ο Βίτορ Περέιρα της Πόρτο, με τις περιπτώσεις αυτές ωστόσο να δείχνουν πιο… μακριά για διάφορους λόγους.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψουν νέα ονόματα στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ στην αγορά είναι πλέον και ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος μπορεί υπό προϋποθέσεις να απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

Συμπερασματικά, οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν την… έκπληξη με κάποιο όνομα που δεν έχει ακουστεί και αν προκύψει κάτι τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ωστόσο αν δεν γίνει αυτό τότε ένας εκ των Έκτορ Ραούλ Κούπερ ή Τροντ Σόλιντ θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Δεν θα πρέπει, εξάλλου, να ξεχνάμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει πως ο Ολυμπιακός μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχει νέο προπονητή…

Onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα