ΚΡΗΤΗ: Ζωοκλέφτες εκτέλεσαν εν ψυχρώ σκύλο φύλακα!

14:17 23/8/2011 - Πηγή: 24wro
Δεν έχει προηγούμενο η πρωτοφανής απανθρωπιά των αδίστακτων ζωοκλεφτών που τρύπωσαν...
στην αυλή ενός σπιτιού στην Ηλεία, με στόχο το κοτέτσι. Οι εισβολείς φοβήθηκαν ότι ο σκύλος που φύλαγε το κοτέτσι θα τους ορμούσε και δεν δίστασαν να τον σκοτώσουν εν ψυχρώ!

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ιδιοκτητών του σπιτιού που βρίσκεται στην περιοχή Λάκκες στο Βαρθολομιό Ηλείας και μπήκαν εύκολα στην αυλή από ένα άνοιγμα στην χαλασμένη περίφραξη. Την ώρα που άνοιγαν το κοτέτσι, ο σκύλος
του ιδιοκτήτη άρχισε να γαβγίζει απειλητικά και εκείνοι τον πυροβόλησαν χωρίς έλεος δυο φορές, σωριάζοντάς τον νεκρό!

Όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης, βρήκε το άτυχο τετράποδο νεκρό, ενώ είχαν εξαφανιστεί επτά κουνέλια και εννέα κότες που είχε στο κοτέτσι του! Στο σημείο βρήκε και τους δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών που άφησαν πίσω τους φεύγοντας οι ζωοκλέφτες και τους παρέδωσε στην Αστυνομία.

Δυο νέες περιπτώσεις ζωοκλοπής προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο τέτοιων περιστατικών που απασχολούν καθημερινά τις αρχές στην Κρήτη. Στην πρώτη από αυτές, ένας 41χρονος κτηνοτρόφος κατήγγειλε στο τμήμα Καστελίου ότι άγνωστοι του έκλεψαν 16 προβατοειδή αξίας 1.500 ευρώ από το αφύλακτο ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στην περιοχή «Άγιος Παντελεήμονας» του δημοτικού διαμερίσματος Θραψανού, στον δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένα ολόκληρο κοπάδι από 132 προβατοειδή ιδιοκτησίας ενός 46χρονου έκανε… φτερά από την αγροτική θέση «Λιβάδια» του δημοτικού διαμερίσματος Καμαρών στον δήμο Φαιστού. Όμως, οι δράστες εγκατέλειψαν τα κλεμμένα ζώα στην αγροτική θέση «Πρινάκι», όταν κατάλαβαν ότι τους αναζητούσαν οι άνδρες του ΤΑΕ Μεσσαράς και διέφυγαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα