Κουκουλοφόρος ο Βεζυρίδης

21:01 3/1/2012 - Πηγή: 24wro
Πολλά ερωτηματικά δημιούργησε η... παρουσία του Πολυχρόνη Βεζυρίδη κατά την προθέρμανση του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τα βλέμματα όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν την Τρίτη (3/1) το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες» τράβηξε μία… γνώριμη φιγούρα, η οποία εμφανίστηκε «καμουφλαρισμένη» στον αγωνιστικό χώρο. Πολλοί ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιο ήταν το… παιδί που είχε κάνει την εμφάνισή του με το πρόσωπό του σχεδόν καλυμμένο.
Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία που υπάρχει στην αρχή του άρθρου, ένα ψηλό… αγόρι μπήκε
με μαύρο σκούφο και μαύρο κασκόλ, το οποίο άφησε… εκτεθειμένα μόνο τα μάτια του! Η εικόνα του ήταν ανάλογη με… ετοιμοπόλεμο «κουκουλοφόρο» σε πορείες ή «επαναστάτη» της Μέσης Ανατολής.
Πολλοί ήταν αυτοί που αναζήτησαν την ταυτότητά του, όμως, ελάχιστοι κατάφεραν να καταλάβουν πως η φιγούρα αυτή… άνηκε στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη.
Βέβαια, οι κακεντρεχείς άμεσα θα σκεφτούν πως ο έμπειρος πορτιέρο παρουσιάστηκε… καμουφλαρισμένος προκειμένου να μην προκαλέσει υποψίες, λόγω του περιστατικού που είχε γίνει στο παιχνίδι της περσινής περιόδου στους «Ζωσιμάδες», όπου φέρεται να έχει δεχθεί επίθεση από οπαδό.
Ωστόσο, όπως θα μπορούσε να καταλάβει κάποιος και από τους τηλεοπτικούς δέκτες, οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες, με το κρύο να είναι τσουχτερό, κάτι που επηρέασε και τον αγωνιστικό χώρο.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα