Κοστάντσο: Έρχεται και κλείνει στον Ολυμπιακό

09:30 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Φράνκο Κοστάντσο από τον Ολυμπιακό...

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο ThePlayer ο μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα, Χόρχε Τσιτερσπίλερ, έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων και να κλείσει ουσιαστικά την μεταγραφή.

«Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της
Γερμανίας, της Τουρκίας... Αλλά εμάς προτεραιότητά μας είναι ο Ολυμπιακός και θα δουλέψουμε ώστε να κλείσει αυτή η μεταγραφή» τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσιτερσπίλερ, αλλά εκτός από την δεδομένη επιθυμία και των δύο πλευρών για συνεργασία οι εξελίξεις ενδέχεται να καθυστερήσουν μία ημέρα.

Ο λόγος είναι η συνάντηση κορυφής που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη και αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα ανάμεσα στους Βαγγέλη Μαρινάκη, Ερνέστο Βαλβέρδε, Εδουάρδο Μαθία και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Έτσι όλα δείχνουν πως ο Κοστάντσο θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποκτηθεί και θα ανακοινωθεί από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση. Εκτός από τα προσόντα του, αξίζει να σημειώσουμε πως το θετικό θα τον έμπειρο πορτιέρο είναι πως κατέχει ιταλικό διαβατήριο, ενώ μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία και δεν θα χρειαστούν χρήματα για την απόκτησή του.

Ψάχνεται και για άλλον...

Αν τελικά ο Κοντσάντσο συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, αλλά με τον Πάρντο ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν, οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται και για δεύτερο τερματοφύλακα. Την δεδομένη στιγμή προβάδισμα έχουν οι Γιακούποβιτς και Ελευθερόπουλος, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαρίσει κάτι επίσημα.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα