Κορυφώνονται οι απεργίες των μέσων μεταφοράς την Τρίτη και την Τετάρτη

22:51 26/9/2011 - Πηγή: 24wro

Έρχεται εβδομάδα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό της Αθήνας… καθώς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχωρούν σε νέες κινητοποιήσεις την Τρίτη (27.09). Κανονικά θα λειτουργήσει ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακός. Σε νέες
στάσεις εργασίας προχωρούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς καθιστώντας εφιαλτικές τις μετακινήσεις των πολιτών. Το χείρότερο όλων μάλιστα είναι ότι το επιβατικό κοινό δε θα ταλαιπωρηθεί μόνο την ημέρα της Τρίτης, καθώς όλη η εβδομάδα θα συνοδεύεται από απεργίες των ΜΜΜ.
Πιο συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσαν μετά από γενική συνέλευση ότι προχωρούν σε 48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη.
Την Τρίτη η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία. Θα λειτουργήσουν κανονικά ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακός.
Χειρότερη θα είναι η κατάσταση την Τετάρτη, καθώς εκτός από τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα απεργήσουν και όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς.
Τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν και οι ιδιοκτήτες ταξί. Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα