Κόπα Λιμπερταδόρες: Άσος η Λιμπερτάδ

22:15 4/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τέσσερις αγώνες διεξάγονται σήμερα Τετάρτη για την φάση των ...
«16» του Κόπα Λιμπερταδόρες και σε όλα τα ζευγάρια μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΠΕΝΙΑΡΟΛ
Α' ματς: Πενιαρόλ-Ιντερνασιονάλ 1-1
Η Ιντερνασιονάλ βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 36' και χωρίς να είναι καλύτερη πήρε την ισοπαλία στην Ουρουγουάη με γκολ του Νταμιάο στο 65'.
Ιντερνασιονάλ: Η έλευση του Φαλκάο στον πάγκο της Ινερνασιονάλ, δεν έχει φέρει το θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά τα αποτελέσματα. 3 νίκες
και 2 ισοπαλίες έχει η βραζιλιάνικη ομάδα τις τελευταίες 20 ημέρες, ενώ την Κυριακή στον τελικό του τοπικού Γκαούσο ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκρέμιο και πήρε το ματς στα πέναλτι. Έτσι θα ακολουθήσει διπλός τελικός για τον τίτλο. Τραυματίας ο βασικός τερματοφύλακας Λάουρο.
Πενιαρόλ: Πολλά τα παράπονα για τη διαιτησία στον πρώτο αγώνα με την Ιντερνασιονάλ είχε η Πενιαρόλ, που αναμένετια να συναντήσει καυτή ατμόσφαιρα στην Βραζιλία. Η ομάδα του Αγκίρε δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα το Σ/Κ και ταξίδεψε στην Βραζιλία από την Δευτέρα. Τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Τζεοβγκουεζιάν, σημαντικές επιστροφές αυτές του βασικού επιθετικού Ολιβέρα και του πλάγιου χαφ Ουρέτα.


ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ-ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ

*Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Σέτε Λαγκόας, 70χλμ. Από το Μπέλο Οριζόντε, λόγω έργων στην φυσική έδρα της Κρουζέιρο.

Α’ ματς: Όνσε Κάλντας-Κρουζέιρο 1-2

Νικήτρια από το υψόμετρο του Μανισάλες έφυγε η Κρουζέιρο. Πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν λίγο πριν το τέλος.

Κρουζέιρο: Σε καταπληκτική φόρμα η Κρουζέιρο. Η ομάδα του Κούκα έχει φτάσει τις 11 σερί νίκες και εκτός από το 1-2 στην Κολομβία, στο πρωτάθλημα προέρχεται από ευρεία νίκη 5-1 κόντρα στην Αμέρικα. Στον όμιλο του Λιμπερταδόρες δεν είχε ήττα (5 νίκες-1 ισοπαλία).

Θα απουσιάσει ο βασικός επιθετικός Τιάγκο Ριμπέιρο και ο βασικός δεξιός μπακ Πάμπλο, ενώ ο Κούκα παρά την τρελή πορεία της ομάδας του και το υπέρ της σκορ, κράτησε χαμηλά τους τόνους, ζητώντας σεβασμό προς τον αντίπαλο.

Όνσε Κάλντας: Μέχρι το 2011 δεν είχε ήττα στο Κόπα Λιμπερταδόρες, φέτος όμως έχει ήδη δύο, με τελευταία αυτή από την Κρουζέιρο. Ελάχιστες πλέον οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού. Με ανεβασμένο ηθικό ταξίδεψε η ομάδα του Οσόριο, μετά τη μεγάλη νίκη το Σάββατο με 2-1 στην έδρα της Τζούνιορ (για την πρόκριση στο Λιγκίγια). Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Α’ ματς: Φλουμινένσε-Λιμπερτάδ 3-1
Με γκολ από τα αποδυτήρια προηγήθηκε η Φλου, αλλά η Λιμπερτάδ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 60’. Δύο γκολ όμως της βραζιλιάνικης ομάδας στο τελευταίο εικοσάλεπτο, της έδωσαν προβάδισμα πρόκρισης.

Λιμπερτάδ: Η ήττα από την Φλουμινένσε, ήταν η πρώτη για τους Παραγουανούς. Στο παιχνίδι της Κυριακής έγινε rotation για να ξεκουραστούν βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας (0-0
Keywords
Τυχαία Θέματα