Κόκκινα φώτα στη θέση των εγκαταλελειμμένων εργοστασίων

11:40 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί το Ντιτρόιτ να γίνει το νέο … Άμστερνταμ; 


Ο υποψήφιος Γερουσιαστής των Δημοκρατικών στην Πολιτεία του Μίτσιγκαν και πολλάκις υποψήφιος για το θώκο του Δημάρχου της πόλης του Ντιτρόιτ, ο κύριος Geoffrey Fieger θεωρεί πως το μέλλον της πάλαι ποτέ πρωτεύουσας της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας μπορεί να είναι συνυφασμένο με την μετατροπή της στο «απόλυτο θέρετρο ενηλίκων»!

Σε εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή
“Michigan Matters” ο μίστερ Fieger δήλωσε πως εάν ήταν ο ίδιος Δήμαρχος του Ντιτρόιτ σήμερα θα προχωρούσε στη ριζική μεταμόρφωση της πόλης από ένα απαρχαιωμένο και παρακμάζον βιομηχανικό κέντρο σε μια νέα «κυψέλη δραστηριοτήτων» (!) που θα προσέλκυε νεαρό κόσμο και μάλιστα θα του έδινε αφορμές για να μετεγκατασταθεί σε αυτήν.

Πως; Μα με την αποποινικοποίηση της χρήσης μαριχουάνας, την άρση των υφιστάμενων σήμερα νόμων  που απαγορεύουν την πορνεία  και την χωροθέτηση περιοχών όπου θα εξασκείται νόμιμα το επάγγελμα στα πρότυπα του Άμστερνταμ ή παλαιότερα του Αμβούργου. Έτσι, λέει ο υποψήφιος με το κόμμα των Δημοκρατικών κύριος Fieger , το Ντιτρόιτ θα αποκτήσει ένα νέο, πιο σύγχρονο προφίλ και θα μπορέσει σύντομα να ανακάμψει. Με την «εξειδίκευσή του». Όπως το Λας Βέγκας έγινε η πρωτεύουσα του τζόγου, έτσι και το Ντιτρόιτ να γίνει η … «πρωτεύουσα του έρωτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα