Κοινοβουλευτική Ομάδα σχηματίζει αύριο ο Καμμένος

19:12 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τον δρόμο της Έλενας... Κουντουρά, που προσχώρησε στους «Ανεξάρτητους Έλληνες», φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν, περίπου 10 ακόμη «γαλάζιοι αντάρτες», σχηματίζοντας αύριο Κ.Ο.
Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Παναγιώτης Μελάς, Μιχάλης Γιαννάκης, Μίκα Τσαμπίκα-Ιατρίδου, Σπύρος Γαληνός, Γιώργος Βαγιωνάς και Μαρία Τσαρουχά-Κόλλια είναι τα οκτώ πρόσωπα, που προστιθέμενα στους Πάνο Καμμένο και Έλενα Κουντουρά ικανοποιούν τον κανονισμό της Βουλής
που προβλέπει πως για το σχηματισμό μιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, χρειάζονται κατ΄ ελάχιστον 10 βουλευτές.
Κοντά σε αυτή την ομάδα, φαίνεται πως βρίσκεται και ο Βουλευτής Λαρίσης, Χρήστος Ζώης.
Ανεξάρτητοι αναμένεται πως θα παραμείνουν οι βουλευτές Βόζενμπεργκ, Γκιουλέκας, Βλάχος, Παπασιώζος, Καρασμάνης και Τζίμας, κάποιοι εκ των οποίων ελπίζουν ακόμη στην επιστροφή τους στη Συγγρού, παρά τη διευκρίνιση του Γραμματέα του Κόμματος, Ανδρέα Λουκουρέντζου πως δεν θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια οι διαγραμμένοι που δεν ψήφισαν τους εφαρμοστικούς αλλά και τη σημερινή δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη πως η πανστρατιά που κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς, αφορά την κοινωνία και όχι τους βουλευτές.
Οι τελικές αποφάσεις, αναμένεται πάντως να ανακοινωθούν αύριο, μετά τη συνάντηση που έχουν ορίσει, οι ανεξάρτητοι –προερχόμενοι από τη ΝΔ- βουλευτές, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 261 της βουλής.
Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου θεωρείται η επιστροφή των πέντε – Κεφαλογιάννη, Τζικαλάγια, Δερμεντζόπουλο, Λεονταρίδη και Καρυπίδη- που στήριξαν δια της ψήφου τους, τους εφαρμοστικούς, παίρνοντας το εισιτήριο της επανένταξής τους στη Νέα Δημοκρατία.

newscode,gr
Keywords
Τυχαία Θέματα