Κλείδωσαν υπάλληλο και επιτέθηκαν σε συνεργείο της ΔΕΗ

22:30 1/11/2011 - Πηγή: 24wro
Πήγε για την μέτρηση του ρολογιού της ΔΕΗ και τελικά βρέθηκε... κλειδωμένος από ένοικο της πολυκατοικίας, στην περιοχή Αρόη, στην Πάτρα.
Ο λόγος για έναν εργαζόμενο ο οποίος έμεινε αρκετή ώρα έγκλειστος στο χώρο που βρισκόταν ο καταμετρητής, αφού ο ένοικος ήθελε έτσι να φανερώσει την αντίθεση του για την πολιτική της κυβέρνησης που εφαρμόζει μέσω της ΔΕΗ και των
νέων χαρατσιών.
Αυτό δεν είναι όμως το μόνο περιστατικό που έχει συμβεί στην Πάτρα αφού συνεργείο δέχτηκε επίθεση πριν από λίγες μέρες, την ώρα που είχε μεταβεί σε καφενείο στα Ζαρουχλέικα προκειμένου να κόψει το ρεύμα.
Ωστόσο, καθημερινά περίπου 100 με 150 άτομα πηγαίνουν στα κεντρικά γραφεία δημόσιας επιχείρησης, στην Ακτή Δυμαίων και ζητούν να πληρώσουν με δόσεις τους λογαριασμούς του ρεύματος, οι οποίοι πολλές φορές δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ.
Η ένταση κορυφώνεται όταν τους ζητούν να πληρώσουν αμέσως το ειδικό τέλος ακίνητης περιουσίας καθώς δεν μπορεί να μπει σε διακανονισμό.
Ο φόβος να μείνουν αρκετά νοικοκυριά χωρίς ρεύμα αφού δεν υπάρχουν χρήματα για να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς είναι πλέον ορατός.


Keywords
Τυχαία Θέματα