Κλέφτες με IQ φοράδας!

13:56 27/1/2012 - Πηγή: 24wro
Τσαντάκηδες, πορτοφολάδες και ληστές τραπεζών, είναι πλέον ντεμοντέ...
Η νέα γενιά κλεφτών μας έχει κάπως εντυπωσιάσει.
Παράτησαν τις δύσκολες και χρονοβόρες κλασσικές business (τράπεζες, αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες...) και το έριξαν σε πιο πρωτότυπα θέματα.
Η αρχή έγινε με τα καλώδια ΔΕΗ, ΟΤΕ,
ΟΣΕ κλπ. Οι τύποι μυρίστηκαν "ψωμί" στον χαλκό των καλωδίων και σκέφτηκαν να "επενδύσουν" σ' αυτά.
Το θέμα χαλκός έλαβε τεράστιες διαστάσεις, με αποκορύφωμα την κλοπή των σχαρών αποχέτευσης στους δρόμους.
Το ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας, κρύβει πλέον πολλές παγίδες για πεζούς και οδηγούς. Με σύμμαχο την αφώτιστη Αθήνα και με τις τεράστιες τρύπες που αφήνουν πίσω τους οι ληστές σχαρών, το να πέσεις σε μια τέτοια σούμπιτος, είναι Χ-2 (με το 2 να είναι η σαβούρδα).
Αφορμή για όλα αυτά είναι η είδηση που διαβάσαμε πριν λίγες ώρες στη lifo:
"Κυκλώματα που εμπορεύονται χαλκό επιχείρησαν να αφαιρέσουν ένα από τα τέσσερα κανόνια, από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη, στο Κεντρικό πάρκο, στο Ναύπλιο".
(Μην ανησυχείτε. Δεν τα κατάφεραν).
Στην αρχή κρυφογελάς. Μετά το ξανασκέφτεσαι. Στο τέλος αρχίζουν και σου μπαίνουν οι διαόλοι: Κι αν ανακαλύψουν ότι το μάρμαρο του Διονύσου πωλείται ακριβά, ποιος μου λέει ότι δεν θα την πέσουν στις Καρυάτιδες; Οι καμπάνες στις εκκλησίες δεν θα ζυγίζουν από μισό τόνο η καθεμιά; Τα ψυγεία στα περίπτερα; Οι μεταλλικοί κάδοι στο δρόμο; Τα δέντρα (για καυσόξυλα); Οι κολώνες; Οι πλάκες πεζοδρομίου; Τα μάρμαρα στους τάφους; κλπ, κλπ.
Η νέα εποχή (και για τα κλεφτρόνια) είναι εδώ, και οι Clash (πάλι σήμερα) θα μας θυμίσουν μια ωραία ιστορία για κλέφτες κι αστυνόμους.
Keywords
Τυχαία Θέματα