Κ.ΛΕΦΑΚΗΣ: Προβλέψεις 2012 για τα 12 ζώδια

23:56 31/12/2011 - Πηγή: 24wro
Φέτος ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης, μαζί με τις ευχές του, προσφέρει στους...
αναγνώστες του Astrology.gr, προβλέψεις για όσα αναμένεται να συμβούν το 2012 στα 12 ζώδια.

Ας τις απολαύσουμε:

ΚΡΙΟΣ: Ανοιχτές αντιπαραθέσεις
Το 2012 έρχεται σαν μια ωφελιμότερη συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, το ίδιο αγωνιστική, αλλά αισθητά πιο ευνοϊκή στην κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών και στην αξιοποίηση των
εκφραστικών σας μέσων.
Ο Δίας στον Ταύρο μέχρι τα μέσα του Ιουνίου συμβάλλει σε μια οικονομική ενίσχυση, όπως και στην πρακτική εφαρμογή σχεδίων απαραίτητων για σας. Έπειτα, περνώντας στους Διδύμους, σας βοηθά στην επικοινωνία, στις συναλλαγές και στις επεκτάσεις, στην αξιοποίηση νέων γνωριμιών αλλά και νέων προτάσεων συνεργασίας.

Οι αγώνες που θα διεξάγετε για μια καλύτερη θέση στην εργασία και στον κοινωνικό χώρο δεν υπαγορεύονται τόσο από φιλοδοξία ή την ανάγκη επιβίωσης, όσο κυρίως από μια βαθύτερη ανάγκη να δώσετε συγκεκριμένη μορφή στις ανησυχίες σας που αφορούν την «ατμόσφαιρα» της εποχής μας και προπαντός στη ζωτικότητά σας.

Γενικά, το 2012 θα σας βοηθήσει σε μια συναισθηματική και οικονομική αναδιοργάνωση και θα κρίνει το μέλλον της καριέρας σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία ενός ξαφνικού έρωτα ή ενός καινούριου σκοπού, ο οποίος σταδιακά θα αλλάξει τη νοοτροπία και τις συνθήκες ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καινούριοι στόχοι

Το 2012 προβλέπεται σημαντικό έτος και θα αποτελέσει σταθμό για τη ζωή σας.

Οι τομείς που θα τύχουν εξελίξεων είναι η εργασία και τα αισθηματικά. Αποτελούν δύο κύριες πηγές ασφάλειας, κι εσείς ως χαρακτήρες έχετε μεγάλη ανάγκη να ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή και το πεπρωμένο.

Ο Κρόνος στο Ζυγό ορίζει το τέλος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας ή την αρχή μιας άλλης. Δουλειά λοιπόν και επιμονή είναι αυτά που θα σας απαλλάξουν από πολύπλοκες σκέψεις και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Μετά τον Ιούνιο θα μπορέσετε να λύσετε και κάποια οικονομικά σας προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τον τόπο διαμονής σας. Μόνο ο χρόνος μένει να αποδείξει αν οι προσπάθειες που θα καταβάλετε από εδώ και πέρα θα είναι τελικά σωστές.

Όπως κι αν έχει πάντως, μόνοι σας δημιουργείτε την επιτυχία ή την αποτυχία. Με κύριο βοηθό τον Πλούτωνα, χτίζετε τώρα τα θεμέλια μιας καινούριας και μακροχρόνιας κατάστασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πραγματοποίηση προσδοκιών

Το 2012 θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα σας και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα.

Πρώτο μέλημά σας πρέπει να γίνει η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων, που μετρούν ήδη περισσότερα από τρία έτη.

Ο Κρόνος, ολοκληρώνοντας τη διέλευσή του από το Ζυγό, θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στα αισθηματικά σας αλλά και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Σ’ αυτό τ
Keywords
Τυχαία Θέματα