Κινητοποιήσεις προαναγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

09:33 3/8/2012 - Πηγή: 24wro
Δυναμικές κινητοποιήσεις για να παρεμποδιστεί και να ανατραπεί η κυβερνητική πολιτική...
προανήγγειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, μέσα και έξω από τη Βουλή προκειμένου να αποτρέψουμε αυτή την καταστροφή» δήλωσε, χαρακτηρίζοντας τα νέα μέτρα «ταφόπλακα της ελληνικής οικονομίας».

Ο κ.
Τσίπρας συναντήθηκε χθες με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θα οδηγήσει τελικά τη χώρα σε έξοδο από την ευρωζώνη. Ακολούθως έκανε λόγο για ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος, προαναγγέλλοντας, ουσιαστικά, κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑπροκειμένου να αναζητήσει νέες συμμαχίες στον χώρο του συνδικαλισμού και να επιχειρήσει να αποκτήσει ρόλο προνομιακού συνομιλητή με τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση μεγάλων εργασιακών ομάδων.

Μιλώντας, μάλιστα, στους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ ο κ. Τσίπρας είπε ότι η ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης «δεν συναρτάται με απολύσεις και οριζόντιες περικοπές».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης η οποία δια του κυβερνητικού εκπροσώπου κατήγγειλε ότι ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ξεκάθαρα το στόχο του που είναι η χρεοκοπία της χώρας.

«Ο κ. Τσίπρας επιχειρεί να στρατολογήσει στην Πέμπτη Φάλαγγα της δραχμής τις συντεχνίες που ελέγχει» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και πρόσθεσε ότι οι πολίτες και η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιήσει τις απειλές του.

Σε αυτές τις δηλώσεις ανταπάντησε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας σε ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση «έχει ξεπεράσει τα όρια της χυδαιότητας και έχει αγγίξει τα όρια της γελειότητας».

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα