«Κατοικίδιο» πύθωνας, έπνιξε 2χρονο κοριτσάκι

02:15 14/7/2011 - Πηγή: 24wro

Χθες στη Φλόριντα πραγματοποιήθηκε η δίκη της 21 ετών Jaren Hare…



και του 34χρονου συντρόφου της Charles Darnell. Οι δύο τους καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 35 ετών, για ανθρωποκτονία εξ’αμελείας και παραμέληση ανηλίκου,  όταν ο πύθωνας που είχαν ως κατοικίδιο έπνιξε το δύο ετών κοριτσάκι τους.
Δυο χρόνια πριν, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2009, βρέθηκε το άψυχο κορμάκι του άτυχου κοριτσιού στην κούνια του, με τον πύθωνα σφιχτά περιτυλιγμένο γύρω του και του κυνόδοντες του στο μέτωπο της άτυχης Shaianna.
Οι ανακριτές λένε ότι το φίδι , μήκους 2,5 μέτρων
δεν είχε τραφεί για ένα μήνα και φυλασσόταν σε μια δεξαμενή στο αγροτικό σπίτι τους στην Οξφόρδη της Φλόριντας με ένα πάπλωμα μόνο στην κορυφή, ενώ ήταν δεμένο με χαλαρά σχοινιά και παραμάνες, ώστε να μη διαφύγει.
Σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο θάνατος του ανήλικου κοριτσιού ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής αμέλειας του ζευγαριού, οι οποίοι δε μερίμνησαν, ως όφειλαν για την ασφάλεια του παιδιού.



Όπως προκύπτει από μαρτυρίες, το φίδι είχε διαφύγει από τη δεξαμενή τουλάχιστον πέντε φορές μέσα στις τέσσερις εβδομάδες που προηγήθηκαν του τραγικού συμβάντος.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η μικρή Shaianna πέθανε από ασφυξία καθώς το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες.
Ο δικηγόρος του ζευγαριού ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα. Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Αυτό το φίδι δεν ήταν διαφορετικό από ένα σκυλί της οικογένειας. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο ... σε μερικούς ανθρώπους αρέσουν οι γάτες, σε άλλους τα σκυλιά. Μερικοί άνθρωποι έχουν τα κουνέλια, μερικοί άνθρωποι έχουν χάμστερ.»



http://www.newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα