Καταδικάστηκαν για το φόνο της κόρης τους 8 χρόνια μετά

01:55 9/9/2011 - Πηγή: 24wro

Η Σαφίλα Άχμεντ ήταν 17 χρόνων όταν εξαφανίσθηκε από το σπίτι της στο Γουόριγκτον της βορειοδυτικής Αγγλίας, τον Σεπτέμβριο του 2003. Και ήταν το 2004 οπότε και...



 το αποσυντεθημένο της κορμί βρέθηκε στις όχθες ενός ποταμού της περιοχής με τον υπεύθυνο ιατροδικαστή να λέει ότι είχε να κάνει με ένα «στυγερό έγκλημα».

Οι γονείς της, που όλο εκείνο το διάστημα θρηνούσαν, επρόκειτο λίγο πριν εξαφανισθεί η κόρη τους να την παντρέψουν με γάμο-συνοικέσιο, έτσι όπως ορίζουν τα έθιμα των Μουσουλμάνων. Δεν είναι ίσως τυχαίο πως η κοπέλα παραπονιόταν έντονα γι’ αυτό
λίγο προτού χαθούν τα ίχνη της.

Αρχικά, ο 51χρονος πατέρας της Ιφτικάρ Άχμεντ οδηγός ταξί στο επάγγελμα και η μητέρα της Φαρζάνα, 48 ετών θεωρήθηκαν ύποπτοι για απαγωγή της κόρης τους και συνελήφθησαν για να αφεθούν ελεύθεροι λίγους μήνες μετά, διότι δεν υπήρχαν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους.

Οκτώ χρόνια αργότερα, οι γονείς της νεαρής συνελήφθησαν εκ νέου και βάσει νέων στοιχείων τα οποία παρέθεσε στη δικαιοσύνη η αδελφή του θύματος, κατηγορήθηκαν για το φόνο της κόρης τους.

Όλοι βρίσκονται υπό κράτηση ενώ, όπως γράφει η Daily Mail, η 22χρονη αδελφή του θύματος είναι στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, θεωρήθηκε συμμέτοχος στο φόνο, αποδέχθηκε τις κατηγορίες και περιμένει την ετυμηγορία.
Keywords
Τυχαία Θέματα