Καρέ καρέ το συγκλονιστικό τέλος του σίριαλ Ezel!!

21:16 23/9/2011 - Πηγή: 24wro
Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς Ezel, προβλήθηκε στα μέσα Ιουνίου στην Τουρκία… Το ανατρεπτικό τέλος της σειράς καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές και τρέλανε τα μηχανάκια της αντίστοιχης AGB. Όσο για το αν υπάρξει τρίτος κύκλος... Οι υπεύθυνοι αρνούνται -προς το παρόν- ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όμως υπάρχει η γενικότερη τακτική των Τούρκων που τους θέλει να δίνουν συνέχεια σε κάτι επιτυχημένο.
Και το «Ezel» είναι το πιο επιτυχημένο σίριαλ στην γειτονική χώρα και όχι μόνο. Πάντως όταν έρθει η ώρα να δείτε το τελευταίο επεισόδιο, θα καταλάβετε και μόνοι σας ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια, καθώς κάτι τέτοιο θα κουράσει και θα αφήσει άλλη γεύση στο κοινό. Όμως, άβυσσος η ψυχή... των παραγωγών. Πάντως οι ίδιοι στην Τουρκία επέλεξαν να υπάρξει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την προβολή του προτελευταίου επεισοδίου με το τελευταίο ώστε να αφήσουν τον κόσμο με αγωνία. Όμως δεν ενθουσίασε το κοινό, που είχε πλάσει άλλο τέλος στο μυαλό του. Μάλιστα τα τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο ακόμα και για απειλές που δέχτηκαν οι παραγωγοί εξαιτίας του τέλους.
Ο Εζέλ συγχωρεί τον Τζενγκίζ Ο Τζενγκίζ έχει χάσει τη γυναίκα της ζωής του, ενώ η «ψεύτικη» ζωή που είχε βασισμένη σ' έναν υποτιθέμενο θάνατο, βλέπει σιγά σιγά να φεύγει από τα χέρια του. Ο Εζέλ πάει να τον βρει. Ο Τζενγκίζ τον βλέπει και φαντάζεται ότι είναι ο Ομέρ. Μέσα στην παραζάλη του, του ζητάει συγχώρεση. Αρχικά όμως τον απειλεί με το όπλο του, το οποίο αργότερα στρέφει προς τον εαυτό του. Δεν έχει τη δύναμη να αυτοκτονήσει και οι δύο άνδρες αγκαλιάζονται, αφήνοντας την εντύπωση πως όλα πλέον είναι καλά... Είναι όμως; Στη συνέχεια βλέπουμε τον Εζέλ να επιστρέφει στο σπίτι του και να ξαπλώνει δίπλα στην Εϊσάν. Στον ύπνο του βλέπει όλη την πορεία της σχέσης τους, από την γνωριμία τους μέχρι την προδοσία της, τότε που μπήκαν οι αστυνομικοί στο δωμάτιό του και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ληστείας και του φόνου. Ξυπνάει έντρομος πιστεύοντας ότι ζει τον ίδιο εφιάλτη ξανά, όμως βλέπει ότι η Εϊσάν είναι εκεί. Καταλαβαίνει ότι είδε ένα κακό όνειρο και χαμογελάει! Εν τω μεταξύ ο γιος τους, ο Τζαν βρίσκεται στο εργαστήρι που είναι στον κήπο του σπιτιού τους και φτιάχνει ένα ξύλινο αλογάκι, που θέλει να το χαρίσει στον Μουμτάζ, τον πατέρα του Εζέλ. Ο Εζέλ πάει στο εργαστήρι και ο Τζάν του ζητάει να γυρίσει την πλάτη του και να μην κοιτάζει καθώς δεν έχει ακόμα τελειώσει την έκπληξη που ετοιμάζει. Κόβεται όμως με το μαχαίρι και ο Εζέλ γυρνάει για να τον βοηθήσει. Αργότερα πατέρας και γιος φεύγουν για να επισκεφθούν την γιαγιά Μελιχά και τον παππού Μουμτάζ, ενώ στο σπίτι του Εζέλ και της Εϊσάν φτάνει ο Τζενγκίζ... Ο βιασμός και ο τραυματισμός της Εισάν Η Εϊσάν αρχικά τρομάζει με την εμφάνιση του Τζενγκίζ στο σπίτι της, όμως εκείνος την καθησυχάζει και της μιλάει σε φιλικό επίπεδο. Εκείνη χαίρεται με την αλλαγή στην συμπεριφορά του και όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Μέχρι που εκείνος κλείνει την πόρτα και η Εϊσάν κοιτάζει τρομοκρατημένη.
Keywords
Τυχαία Θέματα