ΚΑΡΑΓΚΟΥNHΣ: Έφυγα από τον ΠΑΟ γιατί δεν άντεχα τον πάγκο

18:08 2/10/2012 - Πηγή: 24wro

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε o Γιώργος Καραγκούνης...
στην εφημερίδα «London Evening Standard», μιλώντας για τον Παναθηναϊκό, την Φούλαμ και την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος απέδωσε την αποχώρησή του από το «τριφύλλι» στις διαφορές που είχε με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και στο
γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν αρκετά.

Όσον αφορά στην Φούλαμ, με την οποία έκανε ντεμπούτο στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, ανέφερε ότι είναι μία αρκετά οργανωμένη ομάδα, ενώ παράλληλα, αναφερόμενος στη δύσκολη οικονομικά κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, τόνισε ότι η χώρα μας αξίζει το σεβασμό όλων.

«Είναι πραγματικά μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα. Οι πολίτες της χώρας έχουν τρομερά προβλήματα τα οποία είναι πολύ σοβαρά. Δεν έχουν φαγητό για τις οικογένειές τους. Όλοι και όλα έχουν επηρεαστεί από την κρίση, όπως και το ποδόσφαιρο φυσικά», είπε αρχικά ο «Τυπάρας», συνεχίζοντας:

«Υπάρχει μία ανισορροπία στο οικονομικό κομμάτι για τους ανθρώπους, αλλά θα επανέλθουμε. Δεν θα αφήσουμε το ευρώ για να γυρίσουμε στη δραχμή. Έγιναν πολλά λάθη τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη στιγμή χωρίς καμία αμφιβολία είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Η Ελλάδα αξίζει σεβασμό από όλο τον κόσμο γιατί πολλά από αυτά που χρησιμοποιούν γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Όπως η δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες και όλα αυτά».

Για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Έλληνες πρόσθεσε:«Δεν μπορώ να νιώσω όπως οι υπόλοιποι Έλληνες που έχουν τα οικονομικά προβλήματα. Όταν βλέπεις τους ανθρώπους να υποφέρουν σε επηρεάζει και δεν μπορείς να είσαι καλά».

Για την πορεία της Εθνικής μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2012: «Με την Εθνική Ελλάδας προσπαθήσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε στα προημιτελικά του Euro. Κάναμε χαρούμενους τους Έλληνες».

Για την κάρτα, που δέχθηκε στο ματς με τη Ρωσία και του στέρησε τη συμμετοχή στον προημιτελικό με τη Γερμανία: «Πραγματικά ήταν μία άσχημη εμπειρία για εμένα. Δεν με ένοιαζε που απέναντι είχαμε τη Γερμανία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω και να κερδίσουμε. Απέναντι στη Ρωσία πήρα μία κίτρινη κάρτα που ήταν 100% άδικη».

Για το Μουντιάλ του 2014: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί εκπροσωπείς τη χώρα σου. Θέλω να παίξω στο Μουντιάλ. Είναι κάτι τεράστιο και όλα τα μάτια είναι πάνω σου. Θα ήθελα να κλείσω εκεί την καριέρα μου, με το εθνόσημο στο στήθος».

Για τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, παρά του ότι είχε τονίσει πως θα κλείσει εκεί την καριέρα του: «Το είχα πει αυτό όντως. Αλλά δεν μπορείς να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Μπορεί να σχεδιάζεις κάτι, αλλά δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Είχαμε κάποιες διαφορές με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Δεν έπαιζα όσο ήθελα. Στα περισσότερα παιχνίδια δεν έπαιζα καθόλου. Ήταν πολύ σκληρό για εμένα να το δεχτώ αυτό».

Για την μέχρι στιγμής πορεία του στη Φούλαμ: «Η Φούλαμ είναι μία από τις κ
Keywords
Τυχαία Θέματα