Κανονικό πλιάτσικο κάνουν καθημερινά στη χώρα μας οι ληστές των γειτονικών χωρών

19:56 13/1/2012 - Πηγή: 24wro
Στη φάκα πιάστηκαν στις Σέρρες...
από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Σερρών, δύο Βούλγαροι, οι οποίοι κατείχαν και μετέφεραν μεταχειρισμένους συσσωρευτές αυτοκινήτων, πάνω από 2 τόνους καλώδια και σταυρούς και καντήλια.........
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο 44ο χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών – Προμαχώνα, με κατεύθυνση προς Βουλγαρία, δύο φορτηγά οχήματα, με οδηγούς τους δύο συλληφθέντες,
43 και 42 ετών.

Κατά τον έλεγχο των οχημάτων βρέθηκαν στους αποθηκευτικούς χώρους και κατασχέθηκαν συνολικά 950 μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων τους οποίους μετέφεραν χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής και χωρίς να λάβουν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, χάλκινες καλωδιώσεις συνολικού βάρους 2.276 κιλών και 150 χάλκινοι σταυροί και καντήλια συνολικού βάρους πενήντα 50 κιλών.

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι χάλκινες καλωδιώσεις αφαιρέθηκαν από μετασχηματιστές της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.), ενώ οι 150 χάλκινοι σταυροί και καντήλια πιθανολογείται ότι προέρχονται από κλοπές σε νεκροταφεία.

Κατασχέθηκε το ένα φορτηγό αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης, ενώ οι χάλκινες καλωδιώσεις αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Η. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
eglimatikotita.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα