Καμμένος καλεί ΣΥΡΙΖΑ

13:45 13/1/2013 - Πηγή: 24wro
Λίγες ώρες μετά τη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωσνταντοπούλου ότι κατά την ημερομηνία...
αλλοίωσης του ηλεκτρονικού μέσου που περιείχε τη λίστα Λαγκάρντ (8 Ιουλίου 2011) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τη φοροδιαφυγή, στην οποία συμμετείχαν ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου,
ο Γ. Διώτης από το ΣΔΟΕ και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιχειρεί να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να επαναφέρει το αίτημά του να παραπεμφθεί σε προκαταρκτική και ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Panos Kammenos@PanosKammenosκαλημέρα, τώρα που ανακαλύψατε στο Σύριζα την συμετοχή του ΓΑΠ στην συνάντηση με Βενιζέλο Διώτη μήπως πρέπει να ψηφίσετε την πρόταση μας;13 Jan 13
ReplyRetweetFavorite

«Καλημέρα, τώρα που ανακαλύψατε στο Σύριζα την συμετοχή του ΓΑΠ στην συνάντηση με Βενιζέλο Διώτη μήπως πρέπει να ψηφίσετε την πρόταση μας;», έγραψε το πρωί της Κυριακής στο twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Επισημαίνεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στον Γιώργο Παπανδρέου, είπε ότι «περιμένουμε απαντήσεις για να καθορίσουμε τη στάση μας απέναντι του».

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα