Καμάκι παραλίας 2012

01:43 27/7/2012 - Πηγή: 24wro

Το φλερτ είναι μια ωραία δραστηριότητα. Και ως ωραία δραστηριότητα,ανθίζει παντού και είναι πάντα ευπρόσδεκτο...

Εκτός από την παραλία.

Η παραλία είναι στοιχειωμένη με το φάντασμα του Στάθη Ψάλτη και του Σταμάτη Γαρδέλη, που τραγουδάνε ακόμη “come with me για να τη βρεις”, είναι στιγματισμένη από τους Greek Lovers των περασμένων δεκαετιών και αμαυρωμένη για πάντα από το ομώνυμο track των Ημισκουμπρίων.

Η
παραλία είναι το μέρος στο οποίο το φλερτ αυτομάτως μετονομάζεται σε “καμάκι” και εκείνος που το επιχειρεί χαρακτηρίζεται πιο γραφικός και από πλακόστρωτο δρομάκι του Αργοσαρωνικού.

Αυτό όμως μπορεί και πρέπει να αλλάξει. Γιατί οι αμμώδεις παραλίες (και βοτσαλωτές, δεν θα κολλήσουμε εκεί) της χώρας μας είναι ένα τεράστιο playground για γνωριμίες, ένας τόπος γεμάτος μισο-ζαλισμένες, μισο-κοιμισμένες, μισο-χανγκοβεριασμένες αιθέριες υπάρξεις με μικροσκοπικά μαγιό, ένα μέρος που δεν μπορεί να μένει ανεκμετάλλευτο μόνο και μόνο από το φόβο μη χαρακτηριστείς Greek Καμάκι.

Συγκεντρώσου λοιπόν στη νέα τάξη πραγμάτων, αντικατέστησε τις αποτυχημένες πρακτικές του παρελθόντος με επιτυχημένες συνταγές του σήμερα και σκόραρε στο πιο δύσκολο – αλλά και πιο πλούσιο σε «υλικό» - γήπεδο του φλερτ.
Το παλιό καμάκι

Φορούσε γυαλιά καθρέφτες που τον έκαναν να μοιάζει με ανώμαλος. Προαιρετικά τα κρεμούσε σε πράσινο φλούο λουράκι, ασορτί με τσαντάκι-μπανάνα στη μέση.

Καμάκι 2012

Φοράς ένα φυσιολογικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου που κολακεύει το πρόσωπο, την προσωπικότητα και την αισθητική σου και δεν αφήνει καμία πιθανότητα να θεωρηθείς ο ματάκιας της πλαζ.

Το παλιό καμάκι

Περιέφερε περήφανα το «πακέτο» του μέσα σε ένα κολλητό speedo,αφήνοντας στη φαντασία μονάχα το βάθος της απύθμενης ακογουστιάς του.

Καμάκι 2012

Διαλέγεις ένα μοντέρνο μαγιό, ανάλογα με το γούστο και το σωματότυπο σου, κάτι που δεν σε ντροπιάζει με το μικροσκοπικό μέγεθός του αλλά από την άλλη δεν σου κρέμεται κάτω από τα γόνατα σαν να είσαι 16χρονος με ράπερ φιλοδοξίες.
Το παλιό καμάκι

Θεωρούσε πως “η κοιλιά είναι αρχοντιά” - και αποκαλούσε “άρχοντα” τον σαν- 9 μηνών-έγκυο κολλητό του.

Καμάκι 2012

Οφείλεις να έχεις φροντίσει για την φυσική σου κατάσταση, όχι για να αποκτήσεις το six pack του Hugh Jackman αλλά για να έχεις αυτό που ονομάζεται «αυτοπεποίθηση παραλίας». Και λέγοντας «αυτοπεποίθηση παραλίας» δεν εννοούμε να ρουφάς την κοιλιά σου.

Το παλιό καμάκι

Δεν ασχολούταν φυσικά με τρίχες. Για την ακρίβεια, είναι εκείνος που ενέπνευσε το ρεφρέν “Greek Lover με τρίχα για πουλόβερ”.

Καμάκι 2012

Χωρίς υπερβολές και υστερίες, είσαι όσο το δυνατόν πιο hair free στα αντιαισθητικά σημεία στα οποία είχες πρόβλημα. Και ξέρουμε όλοι ποια είναι αυτά.
Το παλιό καμάκι

Πλησίαζε μόνος του, με αποφασιστικότητα και λάγνο βλέμμα το θήραμα και χρησιμοποιούσε γλοιώδεις πεσιματικές ατάκες με θ
Keywords
Τυχαία Θέματα