Κάλαντα από Σώματα Ασφαλείας στον Παπουτσή και δώρα στους τροχονόμους

16:31 31/12/2011 - Πηγή: 24wro
Ευχές σε όλους τους εργαζόμενους... στα Σώματα Ασφαλείας έδωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος, μαζί με τον Υφυπουργό Μανώλη Όθωνα, το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Ελευθέριο Οικονόμου και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, υποδέχθηκαν τις μπάντες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, για τα καθιερωμένα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, απηύθυνε ευχετήριο μήνυμα «Με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση, προσωπική και εθνική αυτοπεποίθηση θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες
της εποχής. Με αγάπη και αλληλεγγύη μπορούμε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Που αξίζει σε όλους μας. Καλή χρονιά. Υγεία και δύναμη σε όλους». Στη συνέχεια, ο κ. Παπουτσής, βρέθηκε στο Σύνταγμα, όπου απηύθυνε ευχές και προσέφερε εθιμοτυπικά δώρα στον Τροχονόμο που εκείνη την ώρα ρύθμιζε την κυκλοφορία στη συμβολή των Λεωφόρων Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας.
Μαζί του παρίστατο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος Ιωάννης Λιούκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Κρόκος.
Την ίδια ώρα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας έδινε τα εθιμοτυπικά δώρα στον Τροχονόμο στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, μαζί με τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Νικόλαο Σερέτη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κοτρώτσο.
Επιπλέον, δώρα στους Τροχονόμους της Κηφισιάς και της Γλυφάδας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Ελευθέριος Οικονόμου, μαζί με τον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο Γρηγόριο Μπαλάκο και το Διευθυντή Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Ιωάννη Διαμαντόπουλο και ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης με το Διευθυντή Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο Σοφιανό Ανδρικόπουλο αντίστοιχα.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα