Καλά ο βιομήχανος…. Οι υπηρεσίες τι κάνουν για την Μήλο;

18:35 23/4/2012 - Πηγή: 24wro
Έχει επισημανθεί από ειδικούς – νομικούς και …απλώς λογικούς – ότι οι δημόσιες αρχές θα πρέπει να μεριμνούν, ώστε οι επιχειρήσεις να λαμβάνουν και να χρηματοδοτούν οι ίδιες τα αναγκαία μέτρα πρόληψης ή αποκατάστασης σε περιπτώσεις υποβάθμισης του περιβάλλοντος με ρύπανση κλπ. Διαφορετικά ,αναφέρουν,υποχρεούνται να τα λαμβάνουν οι ίδιες οι δημόσιες υπηρεσίες και στη συνέχεια να προσπαθούν να ανακτήσουν το κόστος από τον ρυπαίνοντα.
Αυτές οι εύλογες και νόμιμες διαπιστώσεις εφαρμόζονται στην Μήλο; Καλά, από την πλευρά του ο ρυπαίνων βιομήχανος γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων
του τις αποφάσεις και προσπαθεί με τερτίπια γύρω από τον νόμο να μην βάλει το χέρι στην τσέπη.
Να μην λάβει τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της μόλυνσης.
Να μην προστατεύσει το περιβάλλον που είναι η βάση του τουρισμού για το όμορφο κατά τα άλλα νησί της Μήλου στις Κυκλάδες ….
Να μην λάβει υπόψη του την επιδημιολογική μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών που καταγραφεί αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας και νοσηρότητας στη Μήλο από πνευμονοπάθεια και άλλα αναπνευστικά προβλήματα …
Όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες τι κάνουν; Τι λέει το κράτος -Λεβιάθαν που βλέπει τις παρανομίες;
Οι κάτοικοι ξεσηκώνονται. Οι φίλοι της Μήλου βγήκαν στα …παράθυρα και γίνονται όλοι ΕΝΑ μέσα από την σελίδα στο facebook για το έγκλημα αυτό.
Ας κάνουμε ένα κλικ και ας ανταλλάξουμε όλοι μαζί απόψεις, ιδέες και λύσεις…Πρέπει σήμερα κιόλας να σταματήσουμε αυτό το »περιβαλλοντικό έγκλημα» υποβάθμισης του περιβάλλοντος .
Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά για να σταματήσουμε τη «δολοφονία» φύσης και ανθρώπων. Της ζωής μας δηλαδή!

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα