Κακοποιούσε το μωρό της με τον χειρότερο τρόπο

00:45 20/10/2011 - Πηγή: 24wro

Ούτε ο δικαστής δεν άντεξε την κυνική ομολογία μιας μη –τέρας, η οποία υποστήριξε ότι κακοποιούσε το μόλις τριών μηνών παιδάκι της από…



το «στρες της μητρότητας».

Στην αρχή η 19χρονη Kayleigh Searle από την Αγγλία υποστήριξε ότι για την τραγική αυτή κατάσταση του βρέφους φταίει ο οξύθυμος σύντροφος της, όμως στην συνέχεια τόλμησε να ομολογήσει ότι χτυπούσε το κεφάλι του παιδιού στην πόρτα, το πετούσε μέσα στο καλάθι των άπλυτων ρούχων και του χτυπούσε διαρκώς το κεφάλι, με αποτέλεσμα το βρέφος να παρουσιάσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα έκλειναν τα αυτιά τους, γιατί δεν άντεχαν να ακούνε την κυνική ομολογία, ενώ ο δικαστής αποχώρησε από την αίθουσα, για να μην της επιβάλλει την εσχάτη των ποινών.Φανερά εκνευρισμένος επέστρεψε 15 λεπτά μετά και της είπε: «Η σημερινή κατάσταση του παιδιού μου προκαλεί τόσο μεγάλη θλίψη, που ένιωσα ότι ήταν απαραίτητο να αναβάλω για λίγο χρόνο την επιβολή ποινής ώστε να διασφαλίσω ότι δεν σε καταδικάζω βασισμένος στον θυμό μου κι εσύ να μην με κατηγορήσεις ότι ήμουν άδικος».

«Είναι σχεδόν αδιανόητο ότι μια μητέρα θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιο κακό στο παιδί της και μάλιστα να μην έχει και καθόλου τύψεις. Η συμπεριφορά σου σε όλη την έρευνα και την υπόθεση δείχνουν ότι είσαι εντελώς άκαρδη. Δεν έχεις ούτε τη στοιχειώδη ανθρωπιά», πρόσθεσε ενώ της επέβαλλε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών.


Keywords
Τυχαία Θέματα