Καυτό σεξ και στη… μέση ηλικία!

04:07 9/11/2012 - Πηγή: 24wro

Έχετε σκεφτεί ότι το να μην έχετε οργασμό σε μια σεξουαλική πράξη ή να μην κάνετε μια μέρα σεξ δεν είναι και το τέλος του κόσμου; ...

Ότι μπορεί και άλλα πράγματα να είναι το ίδιο σέξι όσο αυτά; Ότι μπορεί ακόμα και στη Μέση
Ηλικία να απολαύσει κανείς το σεξ και με άλλους τρόπους; Όχι φυσικά. Γιατί οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουμε ότι σεξουαλική πράξη σημαίνει οργασμός. Και μετά από τον οργασμό το…χάος.
Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με την αρθρογράφο της «Huffington Post», Shannon Bradley Colleary, η ερωτική ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού στη μέση ηλικία μπορεί να είναι τόσο καυτή όσο και παλιά. Απλά σκεφτείτε μερικά πράγματα:
Μην σας νοιάζουν τόσο πολύ οι οργασμοί: Βγάλτε από το μυαλό σας τον οργασμό και σκεφτείτε ότι μπορεί να περάσετε καλά και χωρίς αυτόν. Σε μικρότερες ηλικίες είναι δύσκολο αλλά όταν είσαι παντρεμένος και στα 50 σου, είναι λογικό και φυσιολογικό. Δεν είναι το σεξ αγώνας δρόμου ούτε θα πάρετε κάποιο βραβείο αν έρθετε σε οργασμό. Τα πράγματα είναι και λίγο στο μυαλό μας.
Το να είσαι γυμνός μπορεί να είναι τόσο ωραίο όσο το σεξ: Μετά από μια εξαντλητική μέρα με δουλειά, σπίτι και παιδιά, το μόνο που θέλετε είναι να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να δείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά. Τόσο απλά και τίποτα άλλο. Κάντε μια μικρή αλλαγή.
Μπορείτε να ξαπλώσετε γυμνοί και να ζητήσετε από τον άντρα σας( ή από τη γυναίκα σας) να σας κάνει ένα μασάζ. Ένα απλό μασάζ, που θα μοιάζει περισσότερο με ζεστό άγγιγμα παρά με οτιδήποτε άλλο. Κάντε το με ένα κατάλληλο λάδι και με απαλές κινήσεις. Θα ανακαλύψετε ξανά το σώμα του συντρόφου σας και θα το νιώσετε ξανά. Θα δείτε ότι αυτό το απλό τελετουργικό θα είναι τόσο απολαυστικό και σέξι όσο το ίδιο το σεξ.
Νιώστε πιο όμορφα κάνοντας νέα πράγματα: Δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε μέρη που κάνατε όταν ήσασταν νέοι. Στο αυτοκίνητο, για παράδειγμα, σε μια σκοτεινή μεριά στο δρόμο. Θα δείτε ότι θα είναι απίστευτα απολαυστικό και λίγο ενοχικό. Μη φοβηθείτε αν σας πιάσει στα πράσα η αστυνομία. Όταν ανακαλύψει ο αστυνομικός ότι είστε ένα ζευγάρι παντρεμένο που θέλει μια βραδιά όπως παλιά, θα σας αφήσει απλά να κάνετε τη δουλειά σας.
Σκεφτείτε ότι το σεξ μπορεί να έχει και πλάκα. Όταν είμαστε νέοι παίρνουμε το σεξ πολύ στα σοβαρά. Σαν να πηγαίνουμε επαγγελματικό ραντεβού που πρέπει να τα κάνουμε όλα στην εντέλεια. Προσέχουμε το μέρος που θα το κάνουμε, το πώς θα ντυθούμε, τι άρωμα θα φορέσουμε, τι κινήσεις να κάνουμε και να μη γίνει κάτι εκείνη την ώρα που θα μας κάνει να ντραπούμε. Χαλαρώστε και σκεφτείτε ότι ακόμα και αυτό μπορεί να έχει πλάκα. Ναι πάρτε το στην πλάκα. Είστε για παράδειγμα στο κρεβάτι και ξαφνικά ο ένας πετάει τον άλλον κατά λάθος στο πάτωμα; Ε, και;.
Δεν έγινε και τίποτα. Αν δεν έχετε σπάσει τίποτα γελάστε και συνεχίστε να κάνετε έρωτα.
Keywords
Αναζητήσεις
κάφτοσεξ , καφτοσεξ
Τυχαία Θέματα