Ίβκοβιτς: Να είμαστε συγκεντρωμένοι

16:35 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ντούσαν Ίβκοβιτς και Τζαμόν Γκόρντον σε δηλώσεις τους στο επίσημο σάιτ.... του ΕΣΑΚΕ συμφώνησαν ότι θα πρέπει να μη χαθεί η αυτοσυγκέντρωση της ομάδας σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, για να φτάσει στην νίκη ο Ολυμπιακός στον τρίτο τελικό των πλέι οφ.


Η διατήρηση της συγκέντρωσης της ομάδας είναι το πρωτεύον ζήτημα για τον αυριανό τελικό (1/6) των πλέι οφ, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι Ντούσαν Ίβκοβιτς
και Τζαμόν Γκόρντον στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.


Πιο αναλυτικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δήλωσε:

"Όπως και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, περιμένουμε ένα δυνατό και συγκλονιστικό ματς το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά. Εμείς θέλουμε να μειώσουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε δυο προηγούμενα παιχνίδια και για να γίνει αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε και την πίεση του πρώτου τελικού".

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός γκαρντ του Θρύλου, Τζαμόν Γκόρντον, είπε:

"Θέλουμε να κάνουμε το 2-1 και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Δεν θα είναι εύκολο και το ξέρουμε καλά. Πρέπει να διορθώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Αυτό είναι το μυστικό για να φτάσουμε στη νίκη".
Keywords
Τυχαία Θέματα