Ισπανία: Ντέρμπι ουραγών στο «Λα Ρομαρέδα»

14:02 25/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ακόμα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν ησυχάζουν οι Ισπανοί που συνεχίζουν να κλωτσάνε το τόπι...
Με την αναμέτρηση της Σαραγόσα με την Αλμερία θα κλείσει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι «φωτιά» αφού και οι δύο ομάδες μάχονται για την σωτηρία τους.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1. Την Δευτέρα πάντως θα τα παίξουν όλα για όλα καθώς η χαμένη… χάνεται ενώ η ισοπαλία δεν βολεύει καμία από τις δύο.

Σαραγόσα: Πάλεψε όσο μπορούσε στο «Ελ Μαδριγάλ» αλλά τελικά
δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό από την έδρα της Βιγιαρεάλ αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 από το ‘κίτρινο υποβρύχιο». Τώρα δίνει ένα αγώνα ζωής ή θανάτου κόντρα στην ουραγό Αλμερία και επιβάλλεται να φύγει νικητήρια από το «Λα Ρομαρέδα». Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζεται για την δεύτερη κατηγορία.

Ο Χαβιέ Αγκίρε ξέρει πόσο δύσκολο είναι το έργο της Σαραγόσα αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσει ούτε αυτός ούτε οι παίκτες του που έδωσαν όρκο νίκης ενόψει του «τελικού» της Δευτέρας του Πάσχα. Λίγες αλλά σημαντικές οι απουσίες για τον Μεξικανό τεχνικό αφού θα λείψουν ο τραυματίας Κοντίνι (στόπερ) και οι τιμωρημένοι Ομπράντοβιτς (μέσος) και Ούτσε (επιθετικός).

Αλμερία: Το παιχνίδι με τη Βαλένθια στο «Μεντιτερανέο» είχε εξαιρετική σημασία για τους Ανδαλουσιανούς και αυτοί πήγαν και «έφαγαν «τρία γκολ λες και ήταν αδιάφορο. Εντάξει έδωσαν πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά έπρεπε να δώσουν περισσότερα. ΤΟ τελικό 3-0 δεν τους τιμά και δείχνει πως αν πέσουν κατηγορία θα ευθύνονται αποκλειστικά και μόνο αυτοί.

Ο Ρομπέρτο Ολάβε ξέρει πως την Δευτέρα η Αλμερία δίνει το πιο σημαντικό ματς της σεζόν και θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του που ομολογουμένως βρίσκεται στο χαμηλότερο δυνατό σημείο έπειτα από την ήττα από τις «νυχτερίδες». Το θετικό στοιχείο της υπόθεσης για τους φιλοξενούμενους είναι πως θα ταξιδέψουν στο «Λα Ρομαρέδα» χωρίς απουσίες με στόχο να πάρει το τρίποντο.

Στο ψαχνό: Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με το under 2.5 γκολ(1.92, 10bet) να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα