Ισόπαλες Άρσεναλ και Νόριτς 3-3 στο ματς της χρονιάς

17:05 5/5/2012 - Πηγή: 24wro
Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της... φετινής Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στη Νόριτς στο «Έμιρεϊτς».
Σε ένα παιχνίδι που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν ήθελαν να ακούσουν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Άρσεναλ και Νόριτς διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο «Έμιρεϊτς» με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 3-3!
Η καλή μέρα από το… πρωί φαίνεται και μόλις στο 2’ ο Γιόσι Μπενγιούν άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες» δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις των δύο ομάδων. Η απάντηση από τα «καναρίνια» ήταν άμεση και δέκα λεπτά αργότερα, ο Χούλαχαν έφερε την αναμέτρηση στα
ίσια.
Η ολική ανατροπή από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 27’ με τέρμα του Χολτ και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο καλύτερος επιθετικός της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο λόγος για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος στο 72’ με σουτ στην κίνησε έφερε την αναμέτρηση στα ίσια. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 80’ ο ίδιος με παίκτης με ωραίο πλασέ έκανε την ολική ανατροπή.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Άρσεναλ θα έπαιρνε τη νίκη, ήρθε ο Μόρισον στο 85’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα που στέλνει την Άρσεναλ δύο βαθμούς πάνω από τις Τότεναμ και Νιούκαστλ με ένα παιχνίδι λιγότερο. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έχασαν τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσουν να σκοράρουν.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά (33’ Κοκελέν), Βερμάλεν, Γκιμπς, Ροσίτσκι, Ράμσεϊ (63’ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν), Σονγκ, Μπεναγιούν (69’ Σαμάκ), Φαν Πέρσι, Ζερβίνιο.
ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μάρτιν, Νόουτον, Μπένετ, Τζόνσον, Χούλαχαν (74’ Πίλκινγκτον), Μπένετ Ε, Λάπεν, Χόουσον, Χολτ (81’ Γουίλμπραχαμ), Τζάκσον (69’ Μόρισον)

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα