Ιδιοκτήτης εστιατορίου – μπαρ στον εισαγγελέα γιατί δεν έκοβε αποδείξεις

21:36 16/9/2012 - Πηγή: 24wro
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας οδηγήθηκε την Κυριακή 37χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου – μπαρ...
που συνελήφθη από κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.Η σύλληψη του 37χρονου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ελέγχων
που διενήργησε το βράδυ του Σαββάτου η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, σύμφωνα με το directnews.gr

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί στο κατάστημα του 37χρονου στην Αθήνα, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις σε δεκατρείς περιπτώσεις, συνολικής αξίας 318,8 ευρώ.

Επίσης, οι αστυνομικοί του κλιμακίου διαπίστωσαν ότι σε κατάστημα «καφενείο» στην Αθήνα δεν εκδόθηκαν αποδείξεις σε πέντε περιπτώσεις. Σε βάρος του ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας. .

Σημειώνεται, ότι για τις συγκεκριμένες παραβάσεις ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα