Η βάπτιση μετατράπηκε σε αγώνα πυγμαχίας

22:07 8/7/2012 - Πηγή: 24wro
Στον αέρα έλειψε να τιναχτεί μία βάπτιση σε παραλιακό δήμο της Αιγιάλειας...
ενώ μετά το μυστήριο οι συγγενείς κατέληξαν να γλεντούν χωριστά σε αντικριστές ταβέρνες! Ναι καλά διαβάσατε. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι γονείς του μωρού, οι οποίοι βρίσκονται σε διάσταση κανόνισαν να γίνει η βάπτιση του αγοριού τους, σε εκκλησάκι της περιοχής και το τραπέζι σε παραλιακό εστιατόριο. Εντούτοις, όπως αναφέρει το dete.gr, στη διάρκεια του μυστηρίου ήρθε στην επιφάνεια η διαφωνία των γονιών γύρω από το όνομα
που θα δινόταν στο παιδί.

Η μητέρα του ήθελε να πάρει το όνομα του πατέρα της, ενώ ο πατέρας του παιδιού αυτό του δικού του... Έτσι τα... αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί μέσα στην εκκλησία.
Το μυστήριο διεκόπη για να τα βρουν οι δύο πλευρές και οι γονείς μαζί με αδέλφια τους βγήκαν στο προαύλιο του ναού. Μόνο που η μία κουβέντα έφερε την άλλη και πατέρας, νονός και θείοι πιάστηκαν στα χέρια. Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, το μυστήριο έγινε με τη συμφωνία να δοθούν και τα δύο ονόματα στο παιδί.
Μετά το θερμό επεισόδιο που είχε προηγηθεί ήταν αδύνατο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να γλεντήσουν σαν να μη συνέβη τίποτα.
Έτσι, η μάνα με το μωρό και τους συγγενείς της πήγαν κανονικά στην ταβέρνα που είχε κλειστεί για να γίνει το γλέντι, ενώ ο πατέρας με τον νονό και τους δικούς του συγγενείς πήγαν στο... απέναντι κατάστημα! Όλα αυτά συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο, όπως είναι λογικό, το περιστατικό συζητιέται ακόμα στην τοπική κοινωνία.
trelokouneli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα