Η Τζόντι Φόστερ μιλά για τη σεξουαλική της ζωή

22:17 14/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις Τζόντι Φόστερ αναφέρθηκε...
για πρώτη φορά δημοσίως στην ομοφυλοφιλία της χθες το βράδυ, κατά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Χόλιγουντ, τιμώντας την πρώην γυναίκα της ζωής της σε μία φορτισμένη ομιλία, αποδεχόμενη τη διάκριση που της απένειμε η Ένωση Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ για το σύνολο της καριέρας της.

«Νομίζω ότι έχω απόλυτη ανάγκη να πω κάτι που δεν υπήρξα ποτέ έτοιμη να δηλώσω δημοσίως και το οποίο μου προκαλεί νευρικότητα- πάντως όχι τόση, όσο στην εκπρόσωπό μου... Λοιπόν, θέλω απλώς να πω, με δύναμη και υπερηφάνεια... Εντάξει. Θα χρειασθώ τη στήριξή σας... Είμαι... εεε... μόνη!» είπε μπροστά σε δεκάδες αστέρες του Χόλιγουντ που υποδέχθηκαν τα λόγια της άλλοι με γέλια και άλλοι με αμηχανία.

«Αστειεύομαι... τελικά, δεν αστειεύομαι, αλλά περίπου. Αυτό επρόκειτο να είναι μία μεγάλη ομιλία coming out. Αλλά αυτό το "coming out" το κάνω εδώ και χίλια χρόνια, από τη Λίθινη εποχή» ανέφερε.

Η Τζόντι Φόστερ είπε ότι οι σεξουαλικές της προτιμήσεις ήταν ένα θέμα για το οποίο ήταν ανοικτή στην οικογένειά της και τους φίλους της. «Τώρα, όμως, μου λένε ότι κάθε δημόσιο πρόσωπο πρέπει να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες της ιδιωτικής του ζωής με μία συνέντευξη Τύπου... Αυτό εμένα δεν μου πάει» δήλωσε.

Στη συνέχεια, η 50χρονη ηθοποιός απευθύνθηκε στην επί είκοσι χρόνια σύντροφό της, μία από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής της, τη Σίντνεϊ Μπέρναρντ, με την οποία χώρισε πρόσφατα και η οποία βρισκόταν μαζί με τους δύο γιους τους στο ακροατήριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα