Η συγγνώμη του Ιακωβάκη από την μικρή Ελένη

01:43 1/7/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Περικλής Ιακωβάκης απογοήτευσε στον τελικό των 400μ εμπ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του...
Ελσίνκι, μένοντας 8ος με 50.57, αλλά παραμένει ένας τεράστιος αθλητής γιατί ξέρει να ασκεί αυστηρή κριτική στον εαυτό του και να μην κρύβεται πίσω από δικαιολογίες.

Κάτι που έκανε μπρος στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης, στις πρώτες του δηλώσεις.

«Είναι μια απογοητευτική εμφάνιση, μία από τις χειρότερες κούρσες της καριέρας του και θέλω να ζητήσω συγγνώμη
από όλους αυτούς που με στηρίζουν, από όλους τους Ελληνες φιλάθλους και ιδιαίτερα την μικρή Ελένη, στην οποία είχα υποσχεθεί ότι θα την κάνω να πηδήσει από τον καναπέ σαν την ακρίδα και τον λαγό!» είπε αρχικά ο Ελληνας πρωταθλητής.

Η μικρή Ελένη δεν είναι άλλη από την κόρη του, για την οποία κρατούσε μια υπόσχεση, όπως είχε σημειώσει μετά τον ημιτελικό.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι του τελικού είπε: «Δύσκολη διαδρομή είναι το 1 και το , το 8 είναι σαν να τρέχεις μόνος σου.

Ήμουν κακός, έκανα παιδαριώδη λάθη, λάθη που κάνεις όταν είσαι στα 17 σου και όχι στα 33 σου. Πίστευα ότι σήμερα θα βρω τον σωστό διασκελισμό ανάμεσα στα εμπόδια κάτι που δεν έγινε.

Είναι κάτι που με ταλαιπωρεί τα δύο τελευταία χρόνια, από τότε που άρχισαν τα προβλήματα τραυματισμού.

Είναι μια μεγάλη απογοήτευση, δεν πρέπει να υπάρχει πιο στεναχωρημένος άνθρωπος από εμένα αυτή τη στιγμή, ίσως τώρα που το σκέφτομαι να έφταιξε η κούραση από τις συνεχόμενες κούρσες στο διασυλλογικό και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ή ότι έσφιξε το σώμα μου, καθώς από τους 37 βαθμούς της Αθήνας και ήρθαμε στους 17 εδώ. Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα, ήρθα για ένα μετάλλιο, ήμουν κακός και ζητώ ένα μεγάλος συγγνώμη».

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα