Η Πέπη Τσεσμελή με αδελφό βουλευτή

23:15 21/9/2011 - Πηγή: 24wro
Τι παίζει με την Πέπη Τσεσμελή και τον μικρότερο αδελφό του Άδωνη Γεωργιάδη, τον Αλέξανδρο; Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε πριν από λίγες ημέρες να κάνουν βόλτα στην πλατεία Κολωνακίου και οι φήμες στη showbiz φούντωσαν!

Ο Αλέξανδρος εδώ και λίγο καιρό κάνει στενή παρέα με την ξανθιά καλλονή Πέπη Τσεσμελή. Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους από το περιβάλλον τους, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Facebook: όταν ξεκίνησε μια
συζήτηση σχετικά με ένα βιβλίο μαγειρικής, το οποίο ετοιμάζει η Πέπη. Ο Αλέξανδρος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, μια και γνωρίζει ιδιαίτερα το αντικείμενο, λόγω της εκδοτικής οικογενειακής επιχείρησης με την οποία ασχολείται και εκείνος. Ο Αλέξανδρος, μάλιστα, της έχει δώσει διάφορες ιδέες για το τι θα είναι καλό να συμπεριλάβει εκείνη στο πρώτο της βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Πέπη περνούν όμορφα μαζί, αλλά αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους, αφού είναι μικρό το χρονικό διάστημα που κάνουν παρέα.

Ο Αλέξανδρος είναι 41 χρόνων και είναι ο μεσαίος αδελφός της οικογένειας. Έχει σπουδάσει ηχολήπτης και τον τελευταίο καιρό συνεργάζεται με τις εκδόσεις Γεωργιάδης, ενώ παράλληλα στήνει τα ηχοσυστήματα σε διάφορες εκδηλώσεις. Είναι χαμηλών τόνων και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι του ζητούν συνέχεια να δώσει κάποια συνέντευξη. Η αλήθεια είναι ότι έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο, παρόλο που ακόμη δεν έχει αποφασίσει να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων.

Όσο για τις σχέσεις του με τον αδελφό του, Άδωνη, είναι άριστες και πάντα τον συμβουλεύεται τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα