Η Ορθούλα δεν το βάζει κάτω

04:26 29/11/2011 - Πηγή: 24wro

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας...

της η Ορθούλα Παπαδάκου ξαναστέκεται στα πόδια της και επιστρέφει στα χρόνια της παιδικής της αθωότητας. Παιδί μεγαλωμένο μέσα σε εστιατόρια, σήμερα δημιουργεί τον δικό της χώρο και ελπίζει στα καλύτερα. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την «Espresso» στο νέο της μαγαζί, στη Γλυφάδα.

Η Ορθούλα Παπαδάκου μετά την περιπέτεια με την υγεία της γυρίζει σελίδα στη ζωή της με νέα επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε την «Espresso»
στο νέο της μαγαζί, στη Γλυφάδα. Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει γιατί αποφάσισε σε εποχές κρίσης να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο.

«Από μικρή έχω μεγαλώσει μέσα σε εστιατόρια. Ο πατέρας μου είχε δύο στον Καναδά, στο Τορόντο. Είναι ένα αντικείμενο που το γνωρίζω καλά και θεωρώ ότι παρ’ όλο που υπάρχει κρίση, ο κόσμος τουλάχιστον θα βγει να φάει ένα πιάτο φαί και παράλληλα να το ρίξει και λίγο έξω, να δει κόσμο και να ξεφύγει λίγο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Βασίστηκα στην πολύ καλή ποιότητα και τις πολύ καλές τιμές. Θεωρώ ότι έχω κάνει ένα πολύ καλό team μαζί με τους δύο top chefs, τον Αθηναγόρα και τον Γιώργο Βενιέρη από τη Food mask. Εχουμε ελληνικά παραδοσιακά φαγητά και σύγχρονο περιβάλλον με παρεΐστικη ατμόσφαιρα» δήλωσε.

Η Ορθούλα εδώ και μήνες αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Βρίσκεται στο πρώτο στάδιο αυτοάνοσου νοσήματος, κάτι που έχει αλλάξει όλη τη ζωή της. Σ’ αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει με την περιπέτεια της υγείας της στο πλευρό της είναι συνέχεια η οικογένειά της που τη στηρίζει με κάθε τρόπο. Η ίδια μιλάει για τη θεραπεία που ακολουθεί και τη δύναμη που αντλεί για να ξεφεύγει η σκέψη της.

«Είναι μια ιδέα που δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη, ήθελε πολλή σκέψη, λόγω των δύσκολων στιγμών που ζούμε όλοι. Ξεκίνησε η ιδέα πριν περάσω την περιπέτεια με την υγεία μου και για καιρό είχαν “παγώσει” τα πάντα. Για εμένα αυτό το μαγαζί είναι ένα κίνητρο να ξαναβρώ τη δύναμή μου, να προχωρήσω και να ξεχαστώ. Με έχουν αγκαλιάσει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση. Ψυχολογικά, αν είσαι δυνατός, όλα ξεπερνιούνται. Η αγωγή μου είναι κάθε έξι μήνες να κάνω μια θεραπεία που θα απαιτεί να μπαίνω στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα