Η οπαδική βία καλά κρατεί!

21:56 28/11/2011 - Πηγή: 24wro
Σοβαρά επεισόδια έγιναν χθες σε διάφορους αγώνες ποδοσφαίρου...
Στην Νίκαια, έξω από το γήπεδο της Προοδευτικής, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Προοδευτικής-Καλαμάτας», άγνωστοι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κράνη και κουκούλες, πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο που μετέφερε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας φθορές και στα δύο οχήματα.
Μετά τη λήξη του αγώνα, περίπου 100 οπαδοί της γηπεδούχου
ομάδας, επιτέθηκαν στις Αστυνομικές Δυνάμεις με πέτρες, φωτοβολίδες και ξύλα. Συνελήφθησαν 14 άτομα. Με προφορική εντολή του Προϊσταμένου Εισαγγελίας Πειραιά, 9 από τους συλληφθέντες που ήταν ανήλικοι, αφέθησαν ελεύθεροι.
Στην Λάρισα έγιναν επεισόδια σε διαφορετικές κατηγορίες. Τα πρώτα επεισόδια σημειώθηκαν στην διασταύρωση Βρυοτόπου – Ροδιάς και Αμπελώνα –Δελερίων, μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Οικονόμος Τσαρίτσανης – Νίκης Βόλου», όπου άγνωστοι δράστες πέταξαν πέτρες σε λεωφορείο φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε δύο παράθυρα, ενώ 20 λεπτά μετά στην περιφερειακή οδό Τρικάλων, μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Λάρισας – Πιερικού», στο ύψος Άλσους Μεζουρλού, άγνωστοι φίλαθλοι της τοπικής ομάδας, επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε παράθυρα, στον καθρέπτη και στο παρμπρίζ. Οι δράστες αναζητούνται.
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα