Η μισή Ευρώπη θέλει Παστόρε

20:22 4/7/2011 - Πηγή: 24wro
Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης βρίσκεται ο Χαβιέ Παστόρε...
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με τις εμφανίσεις του στην Παλέρμο έχει προσελκύσει πολλά μάτια επάνω του και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει στην Ιταλία και την νέα περίοδο.
Ήδη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι τον παρακολουθούν στενά, ενώ από κοντά «κατασκοπεύουν» τις εξελίξεις και οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάλαγα, Μίλαν και Γιουβέντους.
Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, ξεκαθάρισε πως
ο 22χρονος άσσος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα του, με τόσες ομάδες να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως κατά 90% ο παίκτης θα αποχωρήσει, αλλά αν δεν επιλυθεί το θέμα του τις επόμενες 15 ημέρες και πριν το τέλος του Κόπα Αμέρικα, ο Παστόρε θα παραμείνει στην Παλέρμο.
Ο Ζαμπαρίνι έχει θέσει όριο για τον Αργεντινό τα 50 εκατ. ευρώ, ποσό αρκετά υψηλό για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Πρέπει να λυθεί το ζήτημα μέσα σε 15 ημέρες, πριν το τέλος του Κόπα Αμέρικα, αλλιώς ο Παστόρε θα μείνει μαζί μας. Πάντως υπάρχει ένα ποσοστό 90% να αποχωρήσει, αφού το θέλει και ο ίδιος ο παίκτης. Είναι φυσιολογικό αυτό, αφού όλοι γνωρίζουν τι ομάδες τον θέλουν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ο Παστόρε θα πάει ή στην Αγγλία ή στην Ισπανία, αλλά αποκλείω την Μπαρτσελόνα, αφού έχει στο κέντρο της ήδη τους Ινιέστα και Τσάβι. Το μεγάλο φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και στην συνέχεια η Μάλαγα και η Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι. Λυπάμαι που θα τον αφήσουμε να φύγει, αφού είναι παγκόσμιος παίκτης».
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ο…αποκλεισμός των Γιουβέντους και Μίλαν για τον Παστόρε από τον Ζαμπαρίνι. Ο πρόεδρος δεν θέλει να δει τον Αργεντινό σε άλλη ιταλική ομάδα, οι οποίες δεν έχουν και τα απαραίτητα χρήματα για τον παίκτη: «Στην Ιταλία δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή χρήματα. Οι μεγάλοι σύλλογοι ξοδεύουν σχεδόν όλα τους τα μπάτζετ σε μισθούς παικτών, τα οποία δεν είναι συμβατά με την εποχή μας».
sportaction.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα