Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε ψυχοθεραπεία

22:43 31/10/2012 - Πηγή: 24wro

Η γνωστή τηλεπερσόνα αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία εδώ και λίγο καιρό...
αλλά, επειδή δεν έχει τεράστια αποτελέσματα, όπως λέει η ίδια, είπε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή και στα media, μπας και δει κάποια βελτίωση.

«Επίσης, είμαι πολύ ευαίσθητη, το οποίο θεωρώ ότι είναι και θετικό και αρνητικό χαρακτηριστικό μου. Γενικά, δεν έχω μάθει να προστατεύομαι πολύ και είμαι αρκετά αφελής. Έχω κλάψει πολλές ώρες, έχω κλειστεί στον εαυτό μου, αλλά έχω γίνει και πιο σκληρή με ανθρώπους και καταστάσεις αναγκαστικά.
(…) Δεν μετανιώνω ούτε για τα λάθη ούτε για τις επιλογές μου. Απλώς, επειδή ενθουσιάζομαι πολύ εύκολα, είναι φορές που διαχειρίζομαι τις καταστάσεις λίγο επιπόλαια, με αποτέλεσμα να μην εξελίσσονται πάντα όπως θα ήθελα. Αν λοιπόν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, το μόνο που ίσως θα έκανα είναι να τις διαχειριστώ λίγο διαφορετικά».

«Θα ήθελα πάρα πολύ να βρω έναν άνθρωπο που θα ταιριάξω απόλυτα, να βρω το άλλο μου μισό, να τον ερωτευτώ πάρα πολύ και να κάνω μαζί του οικογένεια. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω, γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και παράλληλα ζω απ' αυτήν, και σαφώς να δοκιμάσω καινούργια πράγματα και να εξελιχθώ».

Πώς, όμως, φαντάζεται το άλλο της μισό;

«Θέλω να είναι ώριμος και κατασταλαγμένος. Δεν είναι όμως ότι αναζητώ κάτι συγκεκριμένο. Μου φτάνει απλώς να με γοητεύσει, να με κερδίσει και να με κάνει να τον ερωτευτώ. Ο έρωτας για μένα είναι πηγή ζωής και μόνο μέσα απ' αυτόν ζω και μπορώ να είμαι καλά».

zougla.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα