Η Ιστορία δεν διδάσκει τίποτα!

00:15 29/6/2011 - Πηγή: 24wro
Κατά πως φαίνεται η Ιστορία δεν διδάσκει τίποτα...
  Η κυβέρνηση προχώρα φασιστικά χωρίς να λαμβάνει υπόψιν το λαό.
Εκατομμυρια Ελληνων εδω αλλα και στο εξωτερικο εχουν δωσει σαφες μυνημα κατα του μνημονιου κατα της δανειακης συμβασης και τελικα δε θελει πλεον την ιδια τη Κυβερνηση.

Οπως επισης δεν θελει πια τα κομματα. Οι περισσοτεροι υγειως σκεπτομενοι Ελληνες μετα απο αρκετο ψαξιμο και κατανοηση των υπαρχοντων συνθηκων καταλαβαινουν και βλεπουν πια πως λειτουγει το Συστημα.

Αυτο το συστημα της ολιγαρχικης κομματοκρατιας προσπαθει με νυχια και με δοντια να κρατηθει οχι μονον στην εξουσια αλλα εχει μπει για τα καλα σε θεση αμυνας και αυτοσυντηρησης.

Ομως εχουμε φτασει σε ενα κομβικο σημειο. Τα διλημματα που μας θετουν δε μας τρομαζουν πια. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. Αργεντινη Νο 2.

Μονο που απ'οτι φαινεται οι "Ηγετες" μας δεν διδαχτηκαν απο την Αργεντινη. Συνεχιζουν ακαθεκτοι, αμετανοητοι και με απιστευτες δοσεις στρουθοκαμηλισμου την εκπονηση του εργου τους.

Μεχρι στιγμης ο λαος δειχνει αυτοσυγκρατηση και πολεμα με οσο πιο "ειρηνικο" τροπο μπορει. Περα απο τη γιουχα και ισως κανα 2 σφαλιαρες (Χατζηδακης ΝΔ) ακομα δεν εχει προχωρησει σε βια.

Στην Αργεντινη τι ειδαμε ; Ειδαμε ανθρωπους να μπαινουν σε τραπεζες με τσουγκρανες και διχαλες και να σφαζουν τραπεζικους διευθυντες, ειδαμε ανθρωπους να εισβαλλουν σε Super market και να τους πυροβολουν εν ψυχρω σεκιουριταδες. Οντως (εαν σε αυτο αναφερεται) ο Παγκαλος ειχε δικιο για τα τανκς. Στην Αργεντινη βγηκαν τα τανκς για να προστατεψουν τις τραπεζες απο το τσουναμι αναληψεων που επιχειρησε ο λαος της Αργεντινης φοβουμενος για τις καταθεσεις του.

Απο ενα σημειο και περα ομως τελειωνουν οι ειρηνικες διαθεσεις. Καποιοι δυστυχοι εχουν προλαβει και αυτοκτονησαν μην αντεχοντας το βαρος των χρεων τους και την καταπτωση και εξαφανιση της υπερηφανειας τους σαν ανθρωποι.

Η λογικη λεει πως θα ακολουθησουν και αλλοι. Αλλα ο λαος δε πεθαινει ετσι ευκολα. Σιγα σγια οργανωνεται και θα δουμε πολλες μορφες αντιδρασεις ακομα και στο (σιγουρο) γεγονος της υπερψηφισης των μετρων.

Το αποτελεσμα ομως φοβαμαι θα μας παει χρονια πισω. Η τελευταια γραμμη αμυνας του κοσμου ειναι απλη και αμειλικτη. Για να μην εξοντωθει ο ιδιος θα αναγκαστει να εξοντωσει. Το ΑΙΜΑ των ανθρωπων που θα χαθουν απο δω και εμπρος ειναι στα δικα τους χερια.

Κανεις δε θα γλιτωσει απο τη μυνη. Πολιτικοι, Δικαστικοι, Αστυνομια, ακομα και τουριστες φοβαμαι.

Οταν τροφοδοτεις το μισος τοτε γεννιεται μια δυναμη τρομερη. Μια δυναμη που δεν εχει δισταγμους.
Ελπιζω μα μη φτασουμε σε αυτο...
Keywords
Τυχαία Θέματα